Auto Brink blijft officieel service-dealer voor Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens, en zet in samenwerking met Century Autogroep de verkoop van nieuwe Volkswagens  (personen- en bedrijfswagens) voort. Century was al officieel merkdealer van Audi voor de regio Hoogeveen vanuit de vestigingen in Assen en Emmen. Directeur Henk Brink van Auto Brink: "Het bedrijf en de naam Auto Brink verdwijnen niet. Wij blijven het vertrouwde gezicht in Hoogeveen. Gezien de veranderingen in de automarkt,  bijkomende investeringen, de strategische sturing van de importeur en de groeiambitie van de merken is dit een logische stap."
Voor wat het kopen van een nieuwe Volkswagen of Volkswagen bedrijfswagen betreft, betekent het in de praktijk voor de klant dat hij een auto gewoon kan blijven kopen bij Auto Brink. De auto wordt vervolgens aan Brink geleverd door Century. Directeur Erik Meems van Century Autogroep: "Ik zie ernaar uit om samen met het team van Brink de verkoop van Volkswagens in Hoogeveen en omstreken verder uit te bouwen. Ik ben ervan overtuigd dat het marktaandeel van onze merken in Hoogeveen en omstreken verder wordt vergroot, bijvoorbeeld door slim samen te werken in zowel de particuliere als de zakelijke markt."

Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagens en campers, Seat en Skoda in combinatie met een eigen bedrijfswagenombouw-, verhuur-, en schadetak, is Century Autogroep in de afgelopen tachtig jaar uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met bijna vierhonderd medewerkers verspreid over zeventien vestigingen in de provincies Groningen en Drenthe. Auto Brink is sinds 1995 het gezicht van Volkswagen in Hoogeveen en omstreken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding