Naast het Mazda dealerschap in die plaats wordt Kreijne ook erkend Mazda-reparateur in Hilversum. Het betreffende rayon strekt zich uit van Nederhorst den Berg tot Leusden en Maarn en van Huizen tot Hilversum en Loosdrecht. Kreijne neemt de activiteiten over van Koops en zal opereren als full-service dealerbedrijf.

Autobedrijf Kreijne was al dealer van Suzuki en Skoda, en beschikt over een eigen lease- en verhuurmaatschappij, eigen tankstation en eigen occasionlabel. Het is een echt familiebedrijf. Na de start in 1928 met Gerrit Kreijne en de opvolging in 1968 door zijn zoon Henk is de huidige leiding in handen van de derde generatie Kreijne. Samen met zijn broer Gert nam Kees Kreijne het stokje in 1986 over. Inmiddels is ook de vierde generatie bij het bedrijf betrokken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding