Dat meldt het Brabants Dagblad. Er wordt gesproken met moglijke overnamekandidaten die met het bedrijf een doorstart willen maken.

Autobedrijf Lathouwers is inmiddels al meer dan 90 jaar in de autobranche actief. In de goede jaren had het bedrijf acht vestigingen in heel Brabant. Het bedrijf kampt net zoals veel branchegenoten met een slechte markt en draaide al enkele jaren verlies. Volgens algemeen directeur Piet Lathouwers heeft het bedrijf zelf het faillissement aangevraagd. De bedrijven blijven tijdens de besprekingen met mogelijke overnamekandidaten gewoon open. De overige Lathouwers-activiteiten – zoals schadebedrijf, onroerend goed en de leasetak – vallen buiten het faillissement.

Het is niet de eerste keer dat er een vestiging van Lathouwers failliet gaat. Eerder in 2012 was het ook het geval met de vestigingen in Veghel en Oss.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding