Van Mossel Groep heeft zelf al Opel-vestigingen in Tilburg en in Oosterhout. Nu de Lathouwers vestigingen erbij komen, versterkt Van Mossel OPC haar belang in Opel in Noord-Brabant. Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Groep: "De overname van Opel Lathouwers in Den Bosch en in Veghel past in onze groeistrategie, die gericht is op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten."

De Van Mossel OPC activiteiten zijn onderdeel van een joint venture tussen Van Mossel Groep en Mandemakers Groep. Vorig jaar namen de twee bedrijven de Opel- en Chevrolet-dealer OPC in Oosterhout over; eerder dit jaar werd de Opel-vestiging van Lathouwers in Tilburg toegevoegd. Nu gaan dus ook de overige vestigingen van Lathouwers Opel in Den Bosch en in Veghel over naar Van Mossel OPC. Harrie van de Ven, algemeen directeur van Lathouwers Opel, is verheugd dat door deze overname de service aan klanten kan worden gecontinueerd.

Dit jaar heeft Van Mossel Groep diverse overnames gedaan, zoals dealerschappen van Peugeot, Land Rover, Kia en Ford. Ook het leasebedrijf is verder gegroeid. Van Mossel Groep en Mandemakers Groep namen vorig jaar J&T Autolease en DirectLease over, dit jaar is daar V&M leasing te Hellevoetsluis bijgekomen. Inclusief Van Mossel Leasing, acteren de leasebedrijven gezamenlijk onder de naam International Car Lease Holding, dat inmiddels een wagenpark beheert van zo’n 35 duizend voertuigen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding