Het verzorgingsgebied omvat Harderwijk, Nijkerk, Barneveld, Amersfoort, Leusden, Bunschoten, Soest, Baarn, Hilversum, Naarden.

De vestigingen van voormalig SEAT-dealer Bakker in Amersfoort en Harderwijk sluiten respectievelijk per 15 december 2014 en 31 januari 2015. Het team uit Harderwijk gaat volledig over naar Autobedrijf Schueler in Nijkerk. Het grootste gedeelte van de Amersfoortse medewerkers krijgt een nieuwe plek bij Centrum Garage of elders binnen Pon Dealer Groep, die onder leiding staat van algemeen directeur Eric Hoekstra.

Zowel Centrum Garage in Amersfoort als Autobedrijf Schueler in Nijkerk is binnen de Volkswagen Groep een ‘dealer van het eerste uur’ en een bekend adres voor Volkswagen-, Audi- en Volkswagen Bedrijfswagen-rijders in de regio.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding