Van de Weem per 1 februari dealer Nissan in Venray

Automobielbedrijven Van de Weem start 1 februari 2015 met de vertegenwoordiging van Nissan in Venray.

Het bedrijf nam eerder dit jaar ook al in Boxmeer het Nissan-dealerschap op zich. De vestiging in Venray is te vinden aan het Keizersveld 95. Van de Weem neemt de plek in van Hansen, die zijn Nissan-activiteiten heeft beëindigd.

Automobielbedrijven Van de Weem is al meer dan veertig jaar actief in Zuidoost-Nederland en is dealer van diverse merken, waaronder sinds april dit jaar Nissan. De onderneming  staat onder leiding van directeur Hans van de Weem en startte in 1973 in Sint Anthonis. Eind 1986 sloeg ze haar vleugels uit naar Venray, waar in 1995 de bouw begon van een compleet nieuw pand. Ook in Boxmeer startte destijds de bouw van een vestiging, aan de Handelstraat. 

Van de Weem per 1 februari dealer Nissan in Venray - Automobielmanagement.nl

Van de Weem per 1 februari dealer Nissan in Venray

Automobielbedrijven Van de Weem start 1 februari 2015 met de vertegenwoordiging van Nissan in Venray.

Het bedrijf nam eerder dit jaar ook al in Boxmeer het Nissan-dealerschap op zich. De vestiging in Venray is te vinden aan het Keizersveld 95. Van de Weem neemt de plek in van Hansen, die zijn Nissan-activiteiten heeft beëindigd.

Automobielbedrijven Van de Weem is al meer dan veertig jaar actief in Zuidoost-Nederland en is dealer van diverse merken, waaronder sinds april dit jaar Nissan. De onderneming  staat onder leiding van directeur Hans van de Weem en startte in 1973 in Sint Anthonis. Eind 1986 sloeg ze haar vleugels uit naar Venray, waar in 1995 de bouw begon van een compleet nieuw pand. Ook in Boxmeer startte destijds de bouw van een vestiging, aan de Handelstraat.