AutoArena neemt Seat-dealer Boxmeer over

AutoArena heeft per 1 februari j.l. overeenstemming bereikt met Van Bergen omtrent de overname van de dealeractiviteiten van de Seat-dealer Arno van Bergen in Boxmeer.

Van het bedrijf gaan vijf personeelsleden mee. Met de uitbreiding van de service vestiging voor Volkswagen en Seat in Boxmeer verstrekt AutoArena haar regionale positie.

Het voormalige Seat-dealerbedrijf wordt voortgezet onder de naam AutoArena als officiële service vestiging voor Volkswagen, Seat en VW Bedrijfswagens. Voor onderhoud en reparatie blijft de vestiging in Boxmeer gehuisvest op het bestaande adres aan de Handelstraat 9. Het vertrouwde team blijft voor de klant het aanspreekpunt voor alle mobiliteitszaken. De verkoop van auto’s van het merk Seat vindt plaats vanuit de vestiging, aan de Celsiusweg in Venlo. Daar is het complete gamma aan modellen te zien. Om Seat in deze regio optimaal te kunnen presenteren, opent AutoArena op korte termijn een stand-alone Seat-vestiging in Venlo.

AutoArena Boxmeer zal deel uitmaken van AutoArena Groep. Het dealerbedrijf vertegenwoordigt de merken Volkswagen, Audi, Škoda, Seat en Volkswagen Bedrijfswagens, heeft vestigingen in Venlo, Venray, Panningen en vanaf heden in Boxmeer. Naast de dealeractiviteiten heeft de groep lease- verhuur- en autoschadeherstelbedrijven. Bij de totale groep werken circa 150 mensen.

AutoArena neemt Seat-dealer Boxmeer over - Automobielmanagement.nl

AutoArena neemt Seat-dealer Boxmeer over

AutoArena heeft per 1 februari j.l. overeenstemming bereikt met Van Bergen omtrent de overname van de dealeractiviteiten van de Seat-dealer Arno van Bergen in Boxmeer.

Van het bedrijf gaan vijf personeelsleden mee. Met de uitbreiding van de service vestiging voor Volkswagen en Seat in Boxmeer verstrekt AutoArena haar regionale positie.

Het voormalige Seat-dealerbedrijf wordt voortgezet onder de naam AutoArena als officiële service vestiging voor Volkswagen, Seat en VW Bedrijfswagens. Voor onderhoud en reparatie blijft de vestiging in Boxmeer gehuisvest op het bestaande adres aan de Handelstraat 9. Het vertrouwde team blijft voor de klant het aanspreekpunt voor alle mobiliteitszaken. De verkoop van auto’s van het merk Seat vindt plaats vanuit de vestiging, aan de Celsiusweg in Venlo. Daar is het complete gamma aan modellen te zien. Om Seat in deze regio optimaal te kunnen presenteren, opent AutoArena op korte termijn een stand-alone Seat-vestiging in Venlo.

AutoArena Boxmeer zal deel uitmaken van AutoArena Groep. Het dealerbedrijf vertegenwoordigt de merken Volkswagen, Audi, Škoda, Seat en Volkswagen Bedrijfswagens, heeft vestigingen in Venlo, Venray, Panningen en vanaf heden in Boxmeer. Naast de dealeractiviteiten heeft de groep lease- verhuur- en autoschadeherstelbedrijven. Bij de totale groep werken circa 150 mensen.