Online veiling auto’s en trucks van Koops Furness

Inzake het faillissement van Koops Furness NV wordt er bij BVA Auctions in Barneveld een faillissementsveiling georganiseerd. Op de kavellijst staan 49 voertuigen.

De online faillissementsveiling gebeurt in opdracht van de curatoren A. van der Schee (Van Benthem & Keulen), J.A. A. Boers (Boers Advocaten) en pandhouders inzake het faillissement van Koops Furness NV. De kavellijst bevat vrachtwagens van vooral DAF maar ook van Iveco en MAN. De aangeboden personenauto’s zijn vooral van het merk Fiat maar er zijn ook enkele personenauto’s van Kia, VW, Nissan, Ford, Mazda, Alfa Romeo en Mitsubishi.  De veiling start op 6 maart en sluit op 11 maart 2015.

 

 

Online veiling auto’s en trucks van Koops Furness - Automobielmanagement.nl

Online veiling auto’s en trucks van Koops Furness

Inzake het faillissement van Koops Furness NV wordt er bij BVA Auctions in Barneveld een faillissementsveiling georganiseerd. Op de kavellijst staan 49 voertuigen.

De online faillissementsveiling gebeurt in opdracht van de curatoren A. van der Schee (Van Benthem & Keulen), J.A. A. Boers (Boers Advocaten) en pandhouders inzake het faillissement van Koops Furness NV. De kavellijst bevat vrachtwagens van vooral DAF maar ook van Iveco en MAN. De aangeboden personenauto’s zijn vooral van het merk Fiat maar er zijn ook enkele personenauto’s van Kia, VW, Nissan, Ford, Mazda, Alfa Romeo en Mitsubishi.  De veiling start op 6 maart en sluit op 11 maart 2015.