Britse dealer Collins koopt schat aan oldtimers

De Britse autodealer John Collins heeft de hand weten te leggen op een unieke collectie van 27 oude auto’s die zeker 30 miljoen euro waard is.

De verzameling, waaronder Aston Martins, Ferrari’s en Lamborghini’s, stond opgeslagen in een schuur in de buurt van Londen. Collins kreeg daar lucht van en wist de hele collectie in zijn bezit te krijgen. Hoeveel hij er voor heeft neergeteld, is niet bekend. Tot de verzameling behoren een Aston Martin One-77 en een Ferrari 288 GTO, klassieke auto’s die al een kapitaal waard zijn maar momenteel erg snel nog meer in waarde toenemen. In de schuur stonden verder onder meer een Lamborghini Miura en een Countach van hetzelfde merk, een legendarische Mercedes SL Gullwing, een Ferrari 512 BBi, een oude Porsche Carrera GT  en een Jaguar E-type. Met de meeste auto’s was nauwelijks gereden, zo had de Jaguar ondanks z’n vijftig jaren niet meer dan 3.500 km op de klok.

Bekijk rechts van het artikel de fotogalerij. Onderstaand een filmpje.

 

Britse dealer Collins koopt schat aan oldtimers - Automobielmanagement.nl

Britse dealer Collins koopt schat aan oldtimers

De Britse autodealer John Collins heeft de hand weten te leggen op een unieke collectie van 27 oude auto’s die zeker 30 miljoen euro waard is.

De verzameling, waaronder Aston Martins, Ferrari’s en Lamborghini’s, stond opgeslagen in een schuur in de buurt van Londen. Collins kreeg daar lucht van en wist de hele collectie in zijn bezit te krijgen. Hoeveel hij er voor heeft neergeteld, is niet bekend. Tot de verzameling behoren een Aston Martin One-77 en een Ferrari 288 GTO, klassieke auto’s die al een kapitaal waard zijn maar momenteel erg snel nog meer in waarde toenemen. In de schuur stonden verder onder meer een Lamborghini Miura en een Countach van hetzelfde merk, een legendarische Mercedes SL Gullwing, een Ferrari 512 BBi, een oude Porsche Carrera GT  en een Jaguar E-type. Met de meeste auto’s was nauwelijks gereden, zo had de Jaguar ondanks z’n vijftig jaren niet meer dan 3.500 km op de klok.

Bekijk rechts van het artikel de fotogalerij. Onderstaand een filmpje.