ABD in Friesland Renault Dealer van het Jaar 2014

ABD in Friesland heeft de titel Renault Dealer of the Year in de wacht gesleept. De tweede plaats is dit jaar andermaal voor Segerink & Wolbers met vestigingen in Gelderland. De Herwers Groep in de Achterhoek is op de derde plek geëindigd.

ABD Renault heeft met name goed gescoord op kwaliteit van de service en aftersales-activiteiten, zo meldt de importeur. Op drie van de zeven beoordelingscriteria is de maximale score behaald, waardoor de dealer overtuigend heeft gewonnen.  Voor klanttevredenheid krijgt de dealer al lange tijd prima cijfers. Op de eigen website van de dealer staat het klantwaarderingscijfer op een gemiddelde van 9,6. Ook heeft ABD in het verleden meerdere malen de Global Quality Award gewonnen, dat is een prijs voor de Renault-dealer met de beste kwaliteit in service.

ABD startte in 1975 en sindsdien is de onderneming gegroeid de huidige vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Dokkum en Sneek.

ABD in Friesland Renault Dealer van het Jaar 2014 - Automobielmanagement.nl

ABD in Friesland Renault Dealer van het Jaar 2014

ABD in Friesland heeft de titel Renault Dealer of the Year in de wacht gesleept. De tweede plaats is dit jaar andermaal voor Segerink & Wolbers met vestigingen in Gelderland. De Herwers Groep in de Achterhoek is op de derde plek geëindigd.

ABD Renault heeft met name goed gescoord op kwaliteit van de service en aftersales-activiteiten, zo meldt de importeur. Op drie van de zeven beoordelingscriteria is de maximale score behaald, waardoor de dealer overtuigend heeft gewonnen.  Voor klanttevredenheid krijgt de dealer al lange tijd prima cijfers. Op de eigen website van de dealer staat het klantwaarderingscijfer op een gemiddelde van 9,6. Ook heeft ABD in het verleden meerdere malen de Global Quality Award gewonnen, dat is een prijs voor de Renault-dealer met de beste kwaliteit in service.

ABD startte in 1975 en sindsdien is de onderneming gegroeid de huidige vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Dokkum en Sneek.