De politie en de belastingdienst deden op 19 maart invallen op twaalf locaties in Nederland en Duitsland, waaronder de showroom in Oirschot.  Dezelfde dag nog is Carstore BV door de rechtbank in Oost-Brabant failliet verklaard, zo meldt Quote:  ‘Eigenaar Jan Latour wordt verdacht van fraude bij de in- en verkoop van zeer exclusieve personenauto´s, waardoor de Belastingdienst beslag heeft laten leggen op een aantal exclusieve auto’s. Curator Van Oeijen heeft nu de fijne taak om de exclusieve inventaris te verkopen.’ In oktober vorig jaar begon de politie een onderzoek tegen Latour en in november was Carstore nog doelwit van een ramkraak en van brandstichting.  In de Quote van april het verhaal over de opkomst en ondergang van Latour.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding