Daarmee krijgt Van den Udenhout twee nieuwe merken in zijn portfolio. Het gamma bestaat verder uit Audi, Volkswagen en VW Bedrijfswagens. "Concentratie en schaalgrootte zijn in onze branche van  groot belang", motiveert DGA Kurt Verhees de transactie.

Verdaat was sinds 1986 Seat- en Škoda-dealer in zuidoost Brabant, zowel voor particulieren als voor zakelijke rijders. Met de overname sluit familiebedrijf Verdaat een periode van bijna dertig jaar af. De verkoop van fietsen zet Verdaat door onder eigen naam (www.vmgfietshuis.nl).

Van den Udenhout is een van de grootste Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland. De onderneming zit in Eindhoven, Helmond, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Son en Veghel. Daarnaast biedt ze een scala aan diensten, zoals autoverhuur, fleetsales, lease (Autopon Lease), privé lease, schadeherstel (Carlux en Boschman), Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC) en een webshop. Ook beschikt Van den Udenhout over twee universele garagebedrijven, genaamd "De Garage" – gesitueerd in Geldrop en Boxtel. DGA Kurt Verhees typeert het bedrijf als "een informele organisatie met een sterk Bourgondisch karakter."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding