Uiterlijk op 1 augustus kijken passanten naar een fraaie gevel waarop het Audi-logo prijkt. "We geloven in het merk Audi en we geloven in onszelf", zegt Martin Kirchner, die drie jaar geleden aantrad als vestigingsdirecteur van Martin Schilder Haarlem. "We hebben een uitstekend marktaandeel in het topmerkensegment en willen dat continueren. Vandaar dat we deze investering doen."  Het Krelagegebouw is een zichtlocatie en dat maakt de investering van driehonderd duizend euro zinvol, vindt Kirchner. " We creëren een showroom van vijfhonderd vierkante meter waar twaalf modellen in de schijnwerpers komen te staan volgens de specificaties van Audi. Bovendien bieden we in de nieuwe ambiance een servicebalie exclusief voor de Audi-rijder." De nieuwe Audi-vestiging in Haarlem bevindt zich pal naast het huidige pand van de Volkswagen-dealer van Martin Schilder.

Martin Schilder Haarlem maakt onderdeel uit van het familiebedrijf Martin Schilder Group. De Volkswagen-dealer van het eerste uur is in bijna tachtig jaar tijd uitgegroeid tot een omvangrijk automobielbedrijf. Behalve  verkoop en onderhoud van de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen biedt Martin Schilder een totaalpakket van diensten aan:  fleetsales, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financiering, verzekeringen, takel- en bergingsdiensten. Het bedrijf telt zeshonderd medewerkers en is gevestigd in Alkmaar, Bergen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Schagen, Den Helder en Heerhugowaard (Occasion Centrum). Het bedrijf staat 22e op de Dealer Top 100 van DealerSupportNet.