Roordink Bedrijfswagens zegt in te spelen op de sterk stijgende vraag naar groene transportmiddelen door onder meer de aanscherping van voorschriften en door het groeiende milieubewustzijn bij eindgebruikers. De CityTransporter is leverbaar in volelektrische uitvoering of met aardgasmotor (cng).

Met de aanstelling van Roordink Bedrijfswagens als officieel dealer van de CityTransporter is het dealernetwerk van Allmotive uitgebreid. Bert Roordink: "Wij zijn blij met het dealerschap van CityTransporter. De vraag naar een dergelijk concept zal in de nabije toekomst alleen maar stijgen met het oog op verdere aanscherpingen op het gebied van milieuwetgeving."

Directeur dealer networks en sales Leo la Gro van Allmotive: "Bij gemeentes, provincies en (semi-)overheden leeft reeds een aantal jaren het besef maar wij merken dat ook binnen het mkb het belang van duurzaamheid, onder andere op het gebied van binnenstedelijk vervoer, meer wordt onderkend. De DFSK CityTransporter is buiten Europa al een naam op het gebied van milieuvriendelijke transportoplossingen. Ook binnen Europa wordt nu voor een goede naamsbekendheid hard aan de weg getimmerd.  Allmotive bouwt de voertuigen in Nederland zelf op en is zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling van de vormgeving en de constructie van deze lichte bedrijfswagen."

Bij Roordink is CityTransporter toegevoegd aan de merken MAN, Isuzu en Volkswagen Bedrijfswagenservice.