Martin Schilder: 7e vestiging DriveIn komt in Krommenie

Op 15 september opent DriveIn Krommenie zijn deuren. Het is gevestigd in de voormalige Ford Servicegarage waar ook een Profile Tyrecenter was gevestigd. DriveIn is een universeel garageconcept van Martin Schilder Groep.

Krommenie is de zevende vestiging van DriveIn, dat ook is gevestigd in Alkmaar, Alkmaar-Noord, Beverwijk, Bloemendaal, Heerhugowaard en Schagen. Een klant kan altijd, ook zonder afspraak, bij het bedrijf terecht. "We bieden bovendien voordelige haal- en brengservice of vervangend vervoer aan", aldus de servicemanager Yuri Boon. "We houden van duidelijkheid. De monteur geeft na de diagnose een heldere prijsopgave. Deze prijs wordt ook de rekening. Onze klanten weten dus van tevoren wat zij gaan betalen."                                

DriveIn maakt onderdeel uit van Martin Schilder Groep, het familiebedrijf met zijn wortels in Noord-Holland. De Martin Schilder Groep staat op de 23ste plaats in de Dealerholding Top-100 van 2014 van DealerSupportNet. De Volkswagen-dealer van het eerste uur is in bijna tachtig jaar uitgegroeid tot een omvangrijk automobielbedrijf. Behalve verkoop en onderhoud van de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen biedt Martin Schilder een totaalpakket diensten aan, zoals fleetsales, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financiering, verzekeringen, takel- en bergingsdiensten. Het bedrijf telt vijfhonderd medewerkers en is gevestigd in Alkmaar, Bergen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Schagen, Den Helder en Heerhugowaard (Occasion Centrum).  

Martin Schilder: 7e vestiging DriveIn komt in Krommenie - Automobielmanagement.nl

Martin Schilder: 7e vestiging DriveIn komt in Krommenie

Op 15 september opent DriveIn Krommenie zijn deuren. Het is gevestigd in de voormalige Ford Servicegarage waar ook een Profile Tyrecenter was gevestigd. DriveIn is een universeel garageconcept van Martin Schilder Groep.

Krommenie is de zevende vestiging van DriveIn, dat ook is gevestigd in Alkmaar, Alkmaar-Noord, Beverwijk, Bloemendaal, Heerhugowaard en Schagen. Een klant kan altijd, ook zonder afspraak, bij het bedrijf terecht. "We bieden bovendien voordelige haal- en brengservice of vervangend vervoer aan", aldus de servicemanager Yuri Boon. "We houden van duidelijkheid. De monteur geeft na de diagnose een heldere prijsopgave. Deze prijs wordt ook de rekening. Onze klanten weten dus van tevoren wat zij gaan betalen."                                

DriveIn maakt onderdeel uit van Martin Schilder Groep, het familiebedrijf met zijn wortels in Noord-Holland. De Martin Schilder Groep staat op de 23ste plaats in de Dealerholding Top-100 van 2014 van DealerSupportNet. De Volkswagen-dealer van het eerste uur is in bijna tachtig jaar uitgegroeid tot een omvangrijk automobielbedrijf. Behalve verkoop en onderhoud van de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen biedt Martin Schilder een totaalpakket diensten aan, zoals fleetsales, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financiering, verzekeringen, takel- en bergingsdiensten. Het bedrijf telt vijfhonderd medewerkers en is gevestigd in Alkmaar, Bergen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Schagen, Den Helder en Heerhugowaard (Occasion Centrum).