Antje Woltermann opvolger Jaap Timmer bij ECD

Bij de European Car Dealers is Antje Woltermann benoemd tot voorzitter van de European Car Dealers.

De Duitse volgt Jaap Timmer op, die sinds 2009 de voorzittershamer hanteerde. Woltermann staat in eigen land ook aan het roer van het Zentralverband Deutsches Kraftfahrzeuggewerbe. Ook leidt ze op Duits en Europees niveau diverse dealergroepen.

De officiële benoeming vond plaats tijdens de jaarvergadering van de overkoepelende brancheorganisatie Cecra. Van die vereniging is Woltermann nu tevens bestuurslid en vice-president – functies die ze eveneens van Timmer overneemt.

Antje Woltermann opvolger Jaap Timmer bij ECD - Automobielmanagement.nl

Antje Woltermann opvolger Jaap Timmer bij ECD

Bij de European Car Dealers is Antje Woltermann benoemd tot voorzitter van de European Car Dealers.

De Duitse volgt Jaap Timmer op, die sinds 2009 de voorzittershamer hanteerde. Woltermann staat in eigen land ook aan het roer van het Zentralverband Deutsches Kraftfahrzeuggewerbe. Ook leidt ze op Duits en Europees niveau diverse dealergroepen.

De officiële benoeming vond plaats tijdens de jaarvergadering van de overkoepelende brancheorganisatie Cecra. Van die vereniging is Woltermann nu tevens bestuurslid en vice-president – functies die ze eveneens van Timmer overneemt.