Louwman neemt Peugeot regio Rijnmond over van Davo

Louwman Dealer Group zal de Peugeot-dealeractiviteiten overnemen van Davo in Rotterdam, Ridderkerk, Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Rhoon.

Hierover hebben de partijen een principeakkoord gesloten, zo meldt Louwman. Het gaat om zowel de verkoop als de aftersales. Met deze overname bouwt Louwman Dealer Group zijn positie in de regio Rijnmond uit. Louwman is daar al vertegenwoordigd met de merken  Toyota, Suzuki, Lexus, Jeep, Alfa Romeo en Abarth. Het hieraan complementaire merk Peugeot zal de regionale basis van de groep verder versterken. De transactie wordt naar verwachting begin februari afgerond.

Algemeen directeur Marco Broere: "Met onze kennis en ervaring zijn we ervan overtuigd dat de toevoeging aan ons portfolio een verrijking zal zijn voor Peugeot-klanten in regio Rijnmond. Hoge betrokkenheid bij onze klanten én een hoge kwaliteit van dienstverlening zijn immers de bouwstenen van ons dna."
Louwman Dealer Group is onderdeel van Louwman Group, een van de twintig grootste automotive groepen in Europa. Het negentig jaar oude Nederlandse familiebedrijf is importeur van de merken Toyota, Lexus, Morgan, TVR en Suzuki (inclusief de motorfietsen en de buitenboordmotoren). Voorts is Louwman Group actief in retail, leasing en financiering, levering van onderdelen en logistiek. Met het merk Welzorg verzorgt Louwman de distributie van mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en minder validen. Louwman Group is actief in Nederland, Zweden, België, Luxemburg, Denemarken en Tsjechië.

Louwman neemt Peugeot regio Rijnmond over van Davo - Automobielmanagement.nl

Louwman neemt Peugeot regio Rijnmond over van Davo

Louwman Dealer Group zal de Peugeot-dealeractiviteiten overnemen van Davo in Rotterdam, Ridderkerk, Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Rhoon.

Hierover hebben de partijen een principeakkoord gesloten, zo meldt Louwman. Het gaat om zowel de verkoop als de aftersales. Met deze overname bouwt Louwman Dealer Group zijn positie in de regio Rijnmond uit. Louwman is daar al vertegenwoordigd met de merken  Toyota, Suzuki, Lexus, Jeep, Alfa Romeo en Abarth. Het hieraan complementaire merk Peugeot zal de regionale basis van de groep verder versterken. De transactie wordt naar verwachting begin februari afgerond.

Algemeen directeur Marco Broere: "Met onze kennis en ervaring zijn we ervan overtuigd dat de toevoeging aan ons portfolio een verrijking zal zijn voor Peugeot-klanten in regio Rijnmond. Hoge betrokkenheid bij onze klanten én een hoge kwaliteit van dienstverlening zijn immers de bouwstenen van ons dna."
Louwman Dealer Group is onderdeel van Louwman Group, een van de twintig grootste automotive groepen in Europa. Het negentig jaar oude Nederlandse familiebedrijf is importeur van de merken Toyota, Lexus, Morgan, TVR en Suzuki (inclusief de motorfietsen en de buitenboordmotoren). Voorts is Louwman Group actief in retail, leasing en financiering, levering van onderdelen en logistiek. Met het merk Welzorg verzorgt Louwman de distributie van mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en minder validen. Louwman Group is actief in Nederland, Zweden, België, Luxemburg, Denemarken en Tsjechië.