Ook Jaguar bij Land Rover Zwolle, Apeldoorn en Arnhem

In 2016 zullen de Land Rover-dealers Van Mossel in Zwolle en Apeldoorn het merk Jaguar erbij gaan voeren. En ook bij Terlouw in Arnhem gaat hetzelfde gebeuren. Zwolle en Arnhem beginnen op 1 januari, Apeldoorn begint als het nieuwe pand klaar is.

Vestigingsdirecteur Wilco Leurink van Van Mossel Zwolle: "Het gamma van Jaguar sluit aan op dat van Land Rover. Bij beide merken zitten emotie, hightech en natuurlijk de eigen, Britse uitstraling in het dna. De ervaring leert dat dit belangrijke redenen zijn om te kiezen voor Jaguar of Land Rover. Bovendien maken beide merken gebruik van dezelfde systemen, apparatuur en gereedschappen. Mede daardoor zijn we vanaf het begin  honderd procent operationeel voor Jaguar."

Bij de merken hoort een passende huisvesting en daarom zal Van Mossel Zwolle verhuizen naar een compleet nieuw gerenoveerd pand in Zwolle. In Apeldoorn zal een nieuw pand verrijzen. De eerste palen worden in februari geslagen en de opening van de panden wordt in juni 2016 verwacht.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ook Jaguar bij Land Rover Zwolle, Apeldoorn en Arnhem - Automobielmanagement.nl

Ook Jaguar bij Land Rover Zwolle, Apeldoorn en Arnhem

In 2016 zullen de Land Rover-dealers Van Mossel in Zwolle en Apeldoorn het merk Jaguar erbij gaan voeren. En ook bij Terlouw in Arnhem gaat hetzelfde gebeuren. Zwolle en Arnhem beginnen op 1 januari, Apeldoorn begint als het nieuwe pand klaar is.

Vestigingsdirecteur Wilco Leurink van Van Mossel Zwolle: "Het gamma van Jaguar sluit aan op dat van Land Rover. Bij beide merken zitten emotie, hightech en natuurlijk de eigen, Britse uitstraling in het dna. De ervaring leert dat dit belangrijke redenen zijn om te kiezen voor Jaguar of Land Rover. Bovendien maken beide merken gebruik van dezelfde systemen, apparatuur en gereedschappen. Mede daardoor zijn we vanaf het begin  honderd procent operationeel voor Jaguar."

Bij de merken hoort een passende huisvesting en daarom zal Van Mossel Zwolle verhuizen naar een compleet nieuw gerenoveerd pand in Zwolle. In Apeldoorn zal een nieuw pand verrijzen. De eerste palen worden in februari geslagen en de opening van de panden wordt in juni 2016 verwacht.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding