De slachtoffers zijn G.H. (21) uit Sprundel, gezet postuur, donker haar en gekleed in een opvallend lichtblauw trainingspak met witte strepen, witte sokken en slippers en R.de K. (42) uit Schoondijke. Hij was gekleed in een spijkerbroek met donkerblauwe trui met capuchon. Namens de Hoofdofficier van Justitie in Breda is de politie voor een veilige terugkeer van beide mannen dringend op zoek naar hun verblijfplaats. Zie politie.nl

Nep arrestatieteam
Van de daders van de ontvoering zijn enkele beeldopnames gemaakt maar die geven slechts een summier signalement, zoals de kleding die te zien is op het beeldmateriaal.  Een van de daders droeg een zwart kort jack met achterop een politielogo. Ze maakten gebruik van een blauwe Volkswagen Transporter met zwaailicht en het valse kenteken 26-BX-NT.  Ze zijn met hun slachtoffers weggereden in de richting van de Heusdenhoutseweg in Breda. Bij de zoektocht heeft de politie gisteren een inval gedaan in een pand in Chaam maar de ontvoerden zijn daar niet aangetroffen.

 

 

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding