Kia herschikt rayon Rotterdam Zuid

Kia-dealer Indumij Automotive,heeft haar vestiging in Rotterdam Zuid in samenspraak met Kia Motors Nederland per 1 januari 2016 overgedaan aan Autobedrijf De Beer.

Derk de Haas, DGA van Indumij:  "Het is voor ons een weloverwogen keuze geweest om dit rayon af te staan aan Autobedrijf De Beer dat al jaren actief is in dit gebied. Het moet gezien worden als een strategische heroriëntatie, waarbij wij ons met Kia willen focussen op ons eigen verzorgingsgebied in de Drechtsteden, waar wij ook sterk zijn met onze andere merken, Renault, Dacia en Nissan." De activiteit wordt voorgezet in het huidige Kia-pand, dat Indumij van Autobedrijf De Beer huurde.

Indumij heeft in 2015 met dertien dealervestigingen ruim vierduizend nieuwe auto’s verkocht. "Maar Rotterdam-Zuid bleek als rayon niet goed te passen binnen de strategische invulling van het verzorgingsgebied dat wij voor de toekomst voor ogen hebben. Dan moeten er keuzes gemaakt worden en dat hebben wij in goed overleg met alle betrokken partijen gedaan. Over de overname van het personeel zijn beide partijen nog in gesprek." Indumij Automotive zal in 2016 haar Kia-activiteiten vanuit haar vestiging aan de Mijlweg in Dordrecht voortzetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kia herschikt rayon Rotterdam Zuid - Automobielmanagement.nl

Kia herschikt rayon Rotterdam Zuid

Kia-dealer Indumij Automotive,heeft haar vestiging in Rotterdam Zuid in samenspraak met Kia Motors Nederland per 1 januari 2016 overgedaan aan Autobedrijf De Beer.

Derk de Haas, DGA van Indumij:  "Het is voor ons een weloverwogen keuze geweest om dit rayon af te staan aan Autobedrijf De Beer dat al jaren actief is in dit gebied. Het moet gezien worden als een strategische heroriëntatie, waarbij wij ons met Kia willen focussen op ons eigen verzorgingsgebied in de Drechtsteden, waar wij ook sterk zijn met onze andere merken, Renault, Dacia en Nissan." De activiteit wordt voorgezet in het huidige Kia-pand, dat Indumij van Autobedrijf De Beer huurde.

Indumij heeft in 2015 met dertien dealervestigingen ruim vierduizend nieuwe auto’s verkocht. "Maar Rotterdam-Zuid bleek als rayon niet goed te passen binnen de strategische invulling van het verzorgingsgebied dat wij voor de toekomst voor ogen hebben. Dan moeten er keuzes gemaakt worden en dat hebben wij in goed overleg met alle betrokken partijen gedaan. Over de overname van het personeel zijn beide partijen nog in gesprek." Indumij Automotive zal in 2016 haar Kia-activiteiten vanuit haar vestiging aan de Mijlweg in Dordrecht voortzetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding