Noordhoek Waalwijk beste SEAT-dealer Nederland

Noordhoek Waalwijk is uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. Met de ‘Best Dealer Award’ beloont de importeur het bedrijf voor zijn prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en verkoopaantallen.

Namens Noordhoek Waalwijk ontvingen Stefan Kennis (vestigingsdirecteur Waalwijk) en Mark Bastiaanse (algemeen directeur) gisteravond de award. De presentatie vond plaats in de recentelijk vernieuwde vestiging van de Noordhoek Autogroep in ‘s-Hertogenbosch, die geheel is aangepast aan de nieuwe dealerhuisstijl van SEAT.

Hans Mulder, directeur van SEAT Nederland, overhandigde de award. "Positieve verkopen zijn uiteraard een belangrijk criterium, maar met name klanttevredenheid speelt een grote rol om voor deze titel in aanmerking te komen." Importeur Pon toetst alle SEAT-dealers gedurende twaalf maanden op verkoopaantallen voor auto’s, onderdelen en accessoires, en op klanttevredenheid sales & Aftersales, marketing, public relations, klantgerichtheid, deskundigheid en de uitstraling van het dealerbedrijf. In totaal nomineerde SEAT tien dealerbedrijven voor de onderscheiding.

Stefan Kennis spreekt van "een supermooie kroon op het werk van het hele team van sales, service en aftersales. Voor SEAT was het geen gemakkelijk jaar. Daarom is dit een topprestatie van alle collega’s uit Waalwijk."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Noordhoek Waalwijk beste SEAT-dealer Nederland - Automobielmanagement.nl

Noordhoek Waalwijk beste SEAT-dealer Nederland

Noordhoek Waalwijk is uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. Met de ‘Best Dealer Award’ beloont de importeur het bedrijf voor zijn prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en verkoopaantallen.

Namens Noordhoek Waalwijk ontvingen Stefan Kennis (vestigingsdirecteur Waalwijk) en Mark Bastiaanse (algemeen directeur) gisteravond de award. De presentatie vond plaats in de recentelijk vernieuwde vestiging van de Noordhoek Autogroep in ‘s-Hertogenbosch, die geheel is aangepast aan de nieuwe dealerhuisstijl van SEAT.

Hans Mulder, directeur van SEAT Nederland, overhandigde de award. "Positieve verkopen zijn uiteraard een belangrijk criterium, maar met name klanttevredenheid speelt een grote rol om voor deze titel in aanmerking te komen." Importeur Pon toetst alle SEAT-dealers gedurende twaalf maanden op verkoopaantallen voor auto’s, onderdelen en accessoires, en op klanttevredenheid sales & Aftersales, marketing, public relations, klantgerichtheid, deskundigheid en de uitstraling van het dealerbedrijf. In totaal nomineerde SEAT tien dealerbedrijven voor de onderscheiding.

Stefan Kennis spreekt van "een supermooie kroon op het werk van het hele team van sales, service en aftersales. Voor SEAT was het geen gemakkelijk jaar. Daarom is dit een topprestatie van alle collega’s uit Waalwijk."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding