Dealeractiviteiten Rüttchen naar Louwman Dealer Group

Louwman en Rüttchen hebben een principeovereenkomst gesloten over de verkoop van de aandelen van Rüttchen Automotive aan de Louwman Dealer Group.

Rüttchen Automotive naar Louwman Dealer Group

Het gaat om sales- en aftersalesactiviteiten voor personen-, bestel- en vrachtwagens van Mercedes-Benz en voor Smart en Mitsubishi personenwagens en Fuso bedrijfswagens. Rüttchen Automotive heeft dealervestigingen in onder meer Breda, Tilburg, Veghel, Den Bosch, Gorinchem en Tiel. De transactie zal naar verwachting in het tweede kwartaal worden afgerond, zo meldt Louwman. Bas Rüttchen: "Onze familie hecht aan de continuïteit van onze onderneming. Gelet op de marktontwikkelingen bleek ons het afgelopen jaar dat aansluiting bij een financieel sterke partij gewenst is om de continuïteit ook voor de langere termijn te kunnen waarborgen. Wij zijn blij en trots dat we in de Louwman Dealer Group  een financieel sterke partij hebben gevonden maar ook een onderneming die als familiebedrijf heeft bewezen de normen en waarden te kunnen bewaren die wij belangrijk vinden."

Rüttchen reorganiseerde de organisatie al eens in 2009.

De Louwman Dealer Group is onderdeel van de Louwman Group, een van de twintig  grootste automotive groepen in Europa. Het Nederlandse familiebedrijf is negentig jaar oud en is importeur van de merken Toyota, Lexus, Morgan, TVR en Suzuki, inclusief de motorfietsen en de buitenboordmotoren van het Japanse merk. Voort is de groep actief in retail, leasing en financiering, levering van onderdelen en logistiek. Met het merk Welzorg verzorgt Louwman de distributie van mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en minder validen. Louwman Group is actief in Nederland, Zweden, België, Luxemburg, Denemarken en Tsjechië.

 

Reacties

Zal wel weinig hebben gekost, wat een waardeloos kl*te bedrijf zeg. Mijn eerste Benz, was gelijk de laatste van Ruttchen

Geplaatst door: Paul op

Kan wel weer zien van wat voor niveau jij bent Paul om zo’n reactie te plaatsen..

Geplaatst door: Kees op
Dealeractiviteiten Rüttchen naar Louwman Dealer Group - Automobielmanagement.nl

Dealeractiviteiten Rüttchen naar Louwman Dealer Group

Louwman en Rüttchen hebben een principeovereenkomst gesloten over de verkoop van de aandelen van Rüttchen Automotive aan de Louwman Dealer Group.

Rüttchen Automotive naar Louwman Dealer Group

Het gaat om sales- en aftersalesactiviteiten voor personen-, bestel- en vrachtwagens van Mercedes-Benz en voor Smart en Mitsubishi personenwagens en Fuso bedrijfswagens. Rüttchen Automotive heeft dealervestigingen in onder meer Breda, Tilburg, Veghel, Den Bosch, Gorinchem en Tiel. De transactie zal naar verwachting in het tweede kwartaal worden afgerond, zo meldt Louwman. Bas Rüttchen: "Onze familie hecht aan de continuïteit van onze onderneming. Gelet op de marktontwikkelingen bleek ons het afgelopen jaar dat aansluiting bij een financieel sterke partij gewenst is om de continuïteit ook voor de langere termijn te kunnen waarborgen. Wij zijn blij en trots dat we in de Louwman Dealer Group  een financieel sterke partij hebben gevonden maar ook een onderneming die als familiebedrijf heeft bewezen de normen en waarden te kunnen bewaren die wij belangrijk vinden."

Rüttchen reorganiseerde de organisatie al eens in 2009.

De Louwman Dealer Group is onderdeel van de Louwman Group, een van de twintig  grootste automotive groepen in Europa. Het Nederlandse familiebedrijf is negentig jaar oud en is importeur van de merken Toyota, Lexus, Morgan, TVR en Suzuki, inclusief de motorfietsen en de buitenboordmotoren van het Japanse merk. Voort is de groep actief in retail, leasing en financiering, levering van onderdelen en logistiek. Met het merk Welzorg verzorgt Louwman de distributie van mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en minder validen. Louwman Group is actief in Nederland, Zweden, België, Luxemburg, Denemarken en Tsjechië.

 

Reacties

Zal wel weinig hebben gekost, wat een waardeloos kl*te bedrijf zeg. Mijn eerste Benz, was gelijk de laatste van Ruttchen

Geplaatst door: Paul op

Kan wel weer zien van wat voor niveau jij bent Paul om zo’n reactie te plaatsen..

Geplaatst door: Kees op