Documentaire Garage 2.0 maandag op tv (filmpje)

Op het laatste IDFA-documentairefestival is onder meer de bijdrage over een Nederlandse garagebedrijf in bange dagen uitgezonden. Maandag komt de film op televisie en columnist Clem Dickmann adviseert u met klem te gaan kijken.

‘Het gaat ogenschijnlijk om een bedrijf zoals zo vele. Hoofdpersoon is de keihard werkende eigenaar. Alom aanwezig, overal een mening over en alleen maar geïnteresseerd in méér, en nóg méér. Zijn tegenspelers: een cordon van best aardige maar matig bekwame personeelsleden waarmee van alles aan de hand is. De nasleep van een overleden ouder, een weinig vrolijke gezichtsuitdrukking, wat motivatieterugval door de moeilijke markt, het komt allemaal voorbij.’
Lees hier de volledige column van Clem Dickmann.

Garage 2.0
25 januari – 20.25 uur – NPO2

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Erg leuk geschreven Clem. Ben eigenlijk hierdoor meer nieuwsgierig hoe jij een dealerbedrijf zou ‘runnen’…

Geplaatst door: Maurice Smit op
Documentaire Garage 2.0 maandag op tv (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Documentaire Garage 2.0 maandag op tv (filmpje)

Op het laatste IDFA-documentairefestival is onder meer de bijdrage over een Nederlandse garagebedrijf in bange dagen uitgezonden. Maandag komt de film op televisie en columnist Clem Dickmann adviseert u met klem te gaan kijken.

‘Het gaat ogenschijnlijk om een bedrijf zoals zo vele. Hoofdpersoon is de keihard werkende eigenaar. Alom aanwezig, overal een mening over en alleen maar geïnteresseerd in méér, en nóg méér. Zijn tegenspelers: een cordon van best aardige maar matig bekwame personeelsleden waarmee van alles aan de hand is. De nasleep van een overleden ouder, een weinig vrolijke gezichtsuitdrukking, wat motivatieterugval door de moeilijke markt, het komt allemaal voorbij.’
Lees hier de volledige column van Clem Dickmann.

Garage 2.0
25 januari – 20.25 uur – NPO2

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Erg leuk geschreven Clem. Ben eigenlijk hierdoor meer nieuwsgierig hoe jij een dealerbedrijf zou ‘runnen’…

Geplaatst door: Maurice Smit op