De titel heeft Auto Palace (Zwolle, Kampen, Emmen, Hoogeveen en Harderwijk, niet te verwarren met Autopalace De Binckhorst) te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien behoren de monteurs van Auto Palace steevast tot de Top Technicians, een prijs voor technici die jaarlijks door FCA Netherlands wordt uitgeschreven.

Dealer Auto Palace is opgericht in 1950 en is uitgegroeid tot een van de grote familiebedrijven in de Nederlandse autobranche. Inmiddels vertegenwoordigt Auto Palace de merken Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep en Lancia. Algemeen directeur Lex Reijnen nam de onderscheiding in ontvangst. Directeur Alejandro Noriega bij FCA Netherlands: "Wij reiken deze prijs uit om dealers te inspireren, uit te dagen en te motiveren. Auto Palace weet overall goed te presteren."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding