De VKV Groep viert 90-jarig jubileum

De huidige VKV Groep is voortgekomen uit het bedrijf dat in 1926 is gestart door Van Kerkhof in Wijk bij Duurstede. VKV behoort inmiddels tot de grotere autodealers van Nederland met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Tiel, Waalwijk en Wijk bij Duurstede met de merken Renault, Nissan, Dacia en Infiniti.

Het bedrijf is in 1926 door opa Van Kerkhof opgestart in een schuurtje aan de Hoogstraat in Wijk bij Duurstede. In 1993 werden er twee Renault-dealerbedrijven toegevoegd aan Autobedrijf Van Kerkhof (de toenmalige naam). In 2001 fuseerde Autobedrijf Van Kerkhof met Visscher A.C.G. Na de fusie is het nieuwe bedrijf, de VKV Groep, snel gegroeid. In korte tijd werden er diverse overnames gedaan. Inmiddels is de VKV Groep gegroeid naar vijftien vestigingen in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam, Spijkenisse, Waalwijk en Zaltbommel.
De VKV Groep onderscheidt zich op het gebied van sportiviteit en innovatie. Zo is het enige Renault Sport Experience Center van Nederland gevestigd in Gorinchem en is de vestiging in Amsterdam een zogenaamd Nissan High Performance Center. Inmiddels is het bedrijf ook importeur en exclusief dealer in Nederland voor Infiniti en heeft men Infiniti Centers in Amsterdam en Rotterdam.

Ondanks de grootte is het nog steeds een echt familiebedrijf. Zo zijn de kleinzonen van de oprichter, Marc en Peter van Kerkhof, in het bedrijf werkzaam als respectievelijk financieel directeur en facilitair directeur. Chris Visscher is algemeen directeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

De VKV Groep viert 90-jarig jubileum - Automobielmanagement.nl

De VKV Groep viert 90-jarig jubileum

De huidige VKV Groep is voortgekomen uit het bedrijf dat in 1926 is gestart door Van Kerkhof in Wijk bij Duurstede. VKV behoort inmiddels tot de grotere autodealers van Nederland met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Tiel, Waalwijk en Wijk bij Duurstede met de merken Renault, Nissan, Dacia en Infiniti.

Het bedrijf is in 1926 door opa Van Kerkhof opgestart in een schuurtje aan de Hoogstraat in Wijk bij Duurstede. In 1993 werden er twee Renault-dealerbedrijven toegevoegd aan Autobedrijf Van Kerkhof (de toenmalige naam). In 2001 fuseerde Autobedrijf Van Kerkhof met Visscher A.C.G. Na de fusie is het nieuwe bedrijf, de VKV Groep, snel gegroeid. In korte tijd werden er diverse overnames gedaan. Inmiddels is de VKV Groep gegroeid naar vijftien vestigingen in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam, Spijkenisse, Waalwijk en Zaltbommel.
De VKV Groep onderscheidt zich op het gebied van sportiviteit en innovatie. Zo is het enige Renault Sport Experience Center van Nederland gevestigd in Gorinchem en is de vestiging in Amsterdam een zogenaamd Nissan High Performance Center. Inmiddels is het bedrijf ook importeur en exclusief dealer in Nederland voor Infiniti en heeft men Infiniti Centers in Amsterdam en Rotterdam.

Ondanks de grootte is het nog steeds een echt familiebedrijf. Zo zijn de kleinzonen van de oprichter, Marc en Peter van Kerkhof, in het bedrijf werkzaam als respectievelijk financieel directeur en facilitair directeur. Chris Visscher is algemeen directeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding