Nieuwe franchise Cars&Joy Van den Broek Harderwijk

Harald van den Broek heft zijn nieuwe bedrijf onder de naam Cars&Joy Van den Broek Dealeroccasions geopend. Het bedrijf heette voorheen Seat Bakker en de ondernemer keert terug naar zijn roots, aan de Lorentzstraat in Harderwijk.

Harderwijkers zullen Van den Broek kennen uit de tijd dat hij Seat-dealer was. Na de verkoop van zijn bedrijven in Harderwijk en Amersfoort sloot de nieuwe eigenaar de deuren aan de Lorentzstraat. Tot verbazing en teleurstelling van velen, waaronder van Van den Broek zelf. "Ik kon op dat moment geen actie ondernemen maar tijdens mijn sabbatical ontstond het plan om opnieuw te starten. Maar dan onder mijn voorwaarden. Ik heb toen niet kunnen voorzien dat ik het pand waar ik eerder gevestigd was opnieuw kon betrekken. Maar dat is nu wel een mooie bijkomstigheid."

Van den Broek kiest voor Cars&Joy omdat dit beter past bij zijn manier van werken. "Ik hou van het lokale ondernemerschap en wil dat maximaal uitdragen naar mijn klanten. Dichtbij, benaderbaar, betrouwbaar. Maar dan wel met de relevante voordelen die je bij de merkdealer ook vindt. Kwaliteit en garanties zijn gewoon gegevens waar je als klant blind op moet kunnen vertrouwen. Bij Cars&Joy is daar goed over nagedacht." Cars&Joy koopt collectief occasions in. Van den Broek verwacht standaard zo’n veertig jong gebruikte auto’s op voorraad te hebben, maar het totaal aanbod van Cars&Joy is een factor 10 zo groot. "Het aanbod is zo groot dat ik vrijwel altijd binnen een week een match weet te vinden."

Cars&Joy is een franchiseformule voor de verkoop en het onderhoud van gebruikte auto’s. Cars&Joy geeft een nieuw, sterk gezicht aan lokaal ondernemerschap binnen de autobranche door te laten zien dat autorijden leuk is. Een auto kopen bij jou in de buurt heeft zo zijn voordelen, zeker als het onderhoud daarna ook nog eens betaalbaar wordt gemaakt. Services die de klanten van Cars&Joy mag verwachten zijn: garanties, hulp bij pech onderweg en een autoverzekering speciaal voor de gebruikte auto eigenaar en financieringen. De werkplaats van Cars&Joy is zes dagen per week open.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe franchise Cars&Joy Van den Broek Harderwijk - Automobielmanagement.nl

Nieuwe franchise Cars&Joy Van den Broek Harderwijk

Harald van den Broek heft zijn nieuwe bedrijf onder de naam Cars&Joy Van den Broek Dealeroccasions geopend. Het bedrijf heette voorheen Seat Bakker en de ondernemer keert terug naar zijn roots, aan de Lorentzstraat in Harderwijk.

Harderwijkers zullen Van den Broek kennen uit de tijd dat hij Seat-dealer was. Na de verkoop van zijn bedrijven in Harderwijk en Amersfoort sloot de nieuwe eigenaar de deuren aan de Lorentzstraat. Tot verbazing en teleurstelling van velen, waaronder van Van den Broek zelf. "Ik kon op dat moment geen actie ondernemen maar tijdens mijn sabbatical ontstond het plan om opnieuw te starten. Maar dan onder mijn voorwaarden. Ik heb toen niet kunnen voorzien dat ik het pand waar ik eerder gevestigd was opnieuw kon betrekken. Maar dat is nu wel een mooie bijkomstigheid."

Van den Broek kiest voor Cars&Joy omdat dit beter past bij zijn manier van werken. "Ik hou van het lokale ondernemerschap en wil dat maximaal uitdragen naar mijn klanten. Dichtbij, benaderbaar, betrouwbaar. Maar dan wel met de relevante voordelen die je bij de merkdealer ook vindt. Kwaliteit en garanties zijn gewoon gegevens waar je als klant blind op moet kunnen vertrouwen. Bij Cars&Joy is daar goed over nagedacht." Cars&Joy koopt collectief occasions in. Van den Broek verwacht standaard zo’n veertig jong gebruikte auto’s op voorraad te hebben, maar het totaal aanbod van Cars&Joy is een factor 10 zo groot. "Het aanbod is zo groot dat ik vrijwel altijd binnen een week een match weet te vinden."

Cars&Joy is een franchiseformule voor de verkoop en het onderhoud van gebruikte auto’s. Cars&Joy geeft een nieuw, sterk gezicht aan lokaal ondernemerschap binnen de autobranche door te laten zien dat autorijden leuk is. Een auto kopen bij jou in de buurt heeft zo zijn voordelen, zeker als het onderhoud daarna ook nog eens betaalbaar wordt gemaakt. Services die de klanten van Cars&Joy mag verwachten zijn: garanties, hulp bij pech onderweg en een autoverzekering speciaal voor de gebruikte auto eigenaar en financieringen. De werkplaats van Cars&Joy is zes dagen per week open.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding