Van Mossel Kia opent in Hengelo

Van Mossel Groep heeft per vandaag de Kia activiteiten van Auto Bleeker in Hengelo (Ov.) overgenomen.

Van Mossel heeft ook een Kia-vestiging in Apeldoorn. Kort daarna zal Van Mossel Kia ook actief zijn op een nieuwe locatie in Zwolle.
Het bestaande pand in Hengelo is stevig verbouwd en voldoet weer aan de eisen van deze tijd. Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn grondig aangepakt en zorgen volgens Bas Huijzer, commercieel en operationeel directeur Van Mossel Kia voor de ultieme beleving van de verschillende Kia-modellen.
Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Groep: "De toevoeging van de Kia-vestiging in Hengelo en het openen van onze nieuwe Kia vestiging in Zwolle, past in onze groeistrategie, die gericht is op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Mossel Kia opent in Hengelo - Automobielmanagement.nl

Van Mossel Kia opent in Hengelo

Van Mossel Groep heeft per vandaag de Kia activiteiten van Auto Bleeker in Hengelo (Ov.) overgenomen.

Van Mossel heeft ook een Kia-vestiging in Apeldoorn. Kort daarna zal Van Mossel Kia ook actief zijn op een nieuwe locatie in Zwolle.
Het bestaande pand in Hengelo is stevig verbouwd en voldoet weer aan de eisen van deze tijd. Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn grondig aangepakt en zorgen volgens Bas Huijzer, commercieel en operationeel directeur Van Mossel Kia voor de ultieme beleving van de verschillende Kia-modellen.
Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Groep: "De toevoeging van de Kia-vestiging in Hengelo en het openen van onze nieuwe Kia vestiging in Zwolle, past in onze groeistrategie, die gericht is op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding