Jaguar Land Rover breidt activiteiten uit in Hilversum en Utrecht

Jaguar Land Rover breidt haar dealernetwerk uit in de gebieden Hilversum en Utrecht.

De wijzigingen in het dealernetwerk zijn het directe gevolg van de wereldwijde Dual Brand strategie van Jaguar Land Rover om haar premium merken beide onder één dak aan te bieden. Broekhuis Utrecht, onderdeel van de Broekhuis groep, verkrijgt per 1 juni 2016 het Jaguar Land Rover dealerschap voor de regio Utrecht. Land Rover dealer ACS Hilversum en Land Rover dealer U.A.B. uit Nieuwegein bundelen hun Land Rover activiteiten in Hilversum en ACS verkrijgt ook het Jaguar dealerschap in Hilversum. De activiteiten van U.A.B. voor Land Rover zullen per 31 mei 2016 eindigen in Nieuwegein. Kroymans gaat vanaf 1 juni 2016 verder als Erkend Reparateur voor Jaguar en breidt de service-activiteiten uit met een erkend reparateurschap voor Land Rover.

Geert-Jan Tax, de nieuwe bedrijfsdirecteur van Broekhuis Utrecht, zal het dealerschap voor het nieuwe merk voor Broekhuis gaan leiden. Vooruitlopend op de realisatie van de nieuwbouw op bedrijventerrein Haarrijn langs de A2 in Utrecht start Broekhuis Utrecht op 1 juni vanuit een tijdelijke locatie aan de Waterveste 2 in Houten.

Om beide merken te kunnen huisvesten, wordt het bestaande Land Rover bedrijf aan de Oscar Romerolaan 2 in Hilversum geheel verbouwd naar het nieuwe en State-of-the-Art Global Arch-Concept van Jaguar en Land Rover. De Land Rover bedrijfsactiviteiten die U.A.B. voorheen verrichtte, zullen samen met die van ACS in Hilversum in dit moderne pand worden gebundeld. In het pand van U.A.B. stoppen derhalve de activiteiten voor Land Rover op 31 mei aanstaande.

Sander van den Bey, bedrijfsdirecteur van Kroymans in Hilversum, geeft aan dat Kroymans zich gaat concentreren op de service-activiteiten voor Jaguar en met ingang van 1 juni 2016 ook op de uitbreiding van de service-activiteiten voor Land Rover. Deze zullen zoals vanouds worden uitgevoerd op het adres van Kroymans aan de Soestdijkerstraatweg 64 in Hilversum.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jaguar Land Rover breidt activiteiten uit in Hilversum en Utrecht - Automobielmanagement.nl

Jaguar Land Rover breidt activiteiten uit in Hilversum en Utrecht

Jaguar Land Rover breidt haar dealernetwerk uit in de gebieden Hilversum en Utrecht.

De wijzigingen in het dealernetwerk zijn het directe gevolg van de wereldwijde Dual Brand strategie van Jaguar Land Rover om haar premium merken beide onder één dak aan te bieden. Broekhuis Utrecht, onderdeel van de Broekhuis groep, verkrijgt per 1 juni 2016 het Jaguar Land Rover dealerschap voor de regio Utrecht. Land Rover dealer ACS Hilversum en Land Rover dealer U.A.B. uit Nieuwegein bundelen hun Land Rover activiteiten in Hilversum en ACS verkrijgt ook het Jaguar dealerschap in Hilversum. De activiteiten van U.A.B. voor Land Rover zullen per 31 mei 2016 eindigen in Nieuwegein. Kroymans gaat vanaf 1 juni 2016 verder als Erkend Reparateur voor Jaguar en breidt de service-activiteiten uit met een erkend reparateurschap voor Land Rover.

Geert-Jan Tax, de nieuwe bedrijfsdirecteur van Broekhuis Utrecht, zal het dealerschap voor het nieuwe merk voor Broekhuis gaan leiden. Vooruitlopend op de realisatie van de nieuwbouw op bedrijventerrein Haarrijn langs de A2 in Utrecht start Broekhuis Utrecht op 1 juni vanuit een tijdelijke locatie aan de Waterveste 2 in Houten.

Om beide merken te kunnen huisvesten, wordt het bestaande Land Rover bedrijf aan de Oscar Romerolaan 2 in Hilversum geheel verbouwd naar het nieuwe en State-of-the-Art Global Arch-Concept van Jaguar en Land Rover. De Land Rover bedrijfsactiviteiten die U.A.B. voorheen verrichtte, zullen samen met die van ACS in Hilversum in dit moderne pand worden gebundeld. In het pand van U.A.B. stoppen derhalve de activiteiten voor Land Rover op 31 mei aanstaande.

Sander van den Bey, bedrijfsdirecteur van Kroymans in Hilversum, geeft aan dat Kroymans zich gaat concentreren op de service-activiteiten voor Jaguar en met ingang van 1 juni 2016 ook op de uitbreiding van de service-activiteiten voor Land Rover. Deze zullen zoals vanouds worden uitgevoerd op het adres van Kroymans aan de Soestdijkerstraatweg 64 in Hilversum.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding