ABD Renault verkozen tot Dealer of the Year

Renault heeft 105 dealers vanuit de hele wereld uitgeroepen tot Dealer of the Year. ABD Renault viel als Nederlandse dealer ook in de prijzen.

Meer dan 2.500 dealers of concessionaires, zoals ze bij Renault bekend staan, hadden zich kandidaat gesteld voor de titel. Uiteindelijk zijn er 105 gekozen, waarvan er 102 vorige week naar Parijs togen om de prijs in ontvangst te nemen uit handen van commercieel directeur Thierry Koskas.

De laureaten komen uit vele landen ter wereld, waaronder uiteraard China, Brazilië, Duitsland en veel uit Frankrijk. Daarnaast staan er echter ook dealers uit Bulgarije, Roemenië, Rusland, Zuid-Korea, Turkije, India, Denemarken, Estland en Zwitserland op de lijst.

Renault heeft toch twee Nederlandse bedrijven onderscheiden tot Dealer of the Year. Dat zijn ABD Renault met vestigingen in Leeuwarden en vier andere Friese steden dat de 1e plaats in Nederland heeft veroverd en Segerink & Wolbers in Apeldoorn en omgeving dat 2e in ons land werd.

De namen van de Nederlandse bedrijven zijn abusievelijk niet vermeld op de door Renault in Parijs verspreide lijst van de Dealers of the Year.
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ABD Renault verkozen tot Dealer of the Year - Automobielmanagement.nl

ABD Renault verkozen tot Dealer of the Year

Renault heeft 105 dealers vanuit de hele wereld uitgeroepen tot Dealer of the Year. ABD Renault viel als Nederlandse dealer ook in de prijzen.

Meer dan 2.500 dealers of concessionaires, zoals ze bij Renault bekend staan, hadden zich kandidaat gesteld voor de titel. Uiteindelijk zijn er 105 gekozen, waarvan er 102 vorige week naar Parijs togen om de prijs in ontvangst te nemen uit handen van commercieel directeur Thierry Koskas.

De laureaten komen uit vele landen ter wereld, waaronder uiteraard China, Brazilië, Duitsland en veel uit Frankrijk. Daarnaast staan er echter ook dealers uit Bulgarije, Roemenië, Rusland, Zuid-Korea, Turkije, India, Denemarken, Estland en Zwitserland op de lijst.

Renault heeft toch twee Nederlandse bedrijven onderscheiden tot Dealer of the Year. Dat zijn ABD Renault met vestigingen in Leeuwarden en vier andere Friese steden dat de 1e plaats in Nederland heeft veroverd en Segerink & Wolbers in Apeldoorn en omgeving dat 2e in ons land werd.

De namen van de Nederlandse bedrijven zijn abusievelijk niet vermeld op de door Renault in Parijs verspreide lijst van de Dealers of the Year.
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding