Jaguar Land Rover wijzigt dealerbeleid

Jaguar en Land Rover wijzigen het dealernetwerk in Hengelo, Apeldoorn, Enschede en Zwolle. De wijzigingen in het dealernetwerk zijn het directe gevolg van de wereldwijde Dual Brand strategie die Jaguar Land Rover heeft om haar premium merken beide onder één dak aan te bieden.

Huidig Jaguar dealer Munsterhuis Exclusief te Hengelo heeftt met ingang van 1 juni 2016 naast Jaguar ook het Land Rover dealerschap. Van Mossel opent per medio 2016 een nieuw Jaguar Land Rover dealerbedrijf te Apeldoorn. De bestaande Land Rover Service Partner activiteiten van Van Mossel in Apeldoorn zullen worden ingebracht in het schitterende, volgens het gloednieuwe Jaguar Land Rover "The Arch Concept" nieuw te bouwen pand in Apeldoorn. Ook Van Mossel Jaguar en Land Rover in Zwolle verhuist naar een geheel volgens de Jaguar Land Rover Corporate Identity te verbouwen locatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jaguar Land Rover wijzigt dealerbeleid - Automobielmanagement.nl

Jaguar Land Rover wijzigt dealerbeleid

Jaguar en Land Rover wijzigen het dealernetwerk in Hengelo, Apeldoorn, Enschede en Zwolle. De wijzigingen in het dealernetwerk zijn het directe gevolg van de wereldwijde Dual Brand strategie die Jaguar Land Rover heeft om haar premium merken beide onder één dak aan te bieden.

Huidig Jaguar dealer Munsterhuis Exclusief te Hengelo heeftt met ingang van 1 juni 2016 naast Jaguar ook het Land Rover dealerschap. Van Mossel opent per medio 2016 een nieuw Jaguar Land Rover dealerbedrijf te Apeldoorn. De bestaande Land Rover Service Partner activiteiten van Van Mossel in Apeldoorn zullen worden ingebracht in het schitterende, volgens het gloednieuwe Jaguar Land Rover "The Arch Concept" nieuw te bouwen pand in Apeldoorn. Ook Van Mossel Jaguar en Land Rover in Zwolle verhuist naar een geheel volgens de Jaguar Land Rover Corporate Identity te verbouwen locatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding