Kien Arnhem als eerste met nieuw dealerconcept Alfa Romeo en Jeep

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) is van start gegaan met een nieuwe dealerformule waarbij de merken Alfa Romeo en Jeep onder ‘hetzelfde dak’ verkocht zullen gaan worden. Het zijn beide automerken met mondiale ambities en passen daarom prima bij elkaar, zo laat de importeur weten.

Autodealer Kien Arnhem gaat als eerste van start met dit concept en opende afgelopen woensdag 22 juni haar nieuwe pand in Arnhem. De opening valt precies samen met de introductie van de nieuwe Alfa Romeo Giulia. Kien is al ruim 15 jaar Jeep-dealer en heeft een rotsvast vertrouwen in het meerjarenplan van het sportieve Milanese automerk.

"Deze premiummerken vullen elkaar perfect aan. De strategie achter beide merken op netwerkniveau spreekt mij erg aan. Ik ben ervan overtuigd dat wij met deze merken én onze manier van werken veel nieuwe klanten gaan aantrekken," vertelt eigenaar Willem Kien.

Op termijn opent Kien Alfa Romeo/Jeep servicepunten in Nijmegen en Veenendaal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kien Arnhem als eerste met nieuw dealerconcept Alfa Romeo en Jeep - Automobielmanagement.nl

Kien Arnhem als eerste met nieuw dealerconcept Alfa Romeo en Jeep

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) is van start gegaan met een nieuwe dealerformule waarbij de merken Alfa Romeo en Jeep onder ‘hetzelfde dak’ verkocht zullen gaan worden. Het zijn beide automerken met mondiale ambities en passen daarom prima bij elkaar, zo laat de importeur weten.

Autodealer Kien Arnhem gaat als eerste van start met dit concept en opende afgelopen woensdag 22 juni haar nieuwe pand in Arnhem. De opening valt precies samen met de introductie van de nieuwe Alfa Romeo Giulia. Kien is al ruim 15 jaar Jeep-dealer en heeft een rotsvast vertrouwen in het meerjarenplan van het sportieve Milanese automerk.

"Deze premiummerken vullen elkaar perfect aan. De strategie achter beide merken op netwerkniveau spreekt mij erg aan. Ik ben ervan overtuigd dat wij met deze merken én onze manier van werken veel nieuwe klanten gaan aantrekken," vertelt eigenaar Willem Kien.

Op termijn opent Kien Alfa Romeo/Jeep servicepunten in Nijmegen en Veenendaal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding