De Uiver wordt Jaguar Land Rover dealer in Limburg

Jaguar Land Rover past haar dealernetwerk aan in Limburg. De wijzigingen in het dealernetwerk zijn het directe gevolg van de wereldwijde Dual Brand strategie van Jaguar Land Rover om haar premium merken beide onder één dak aan te bieden.

Land Rover dealer De Uiver krijgt per 16 juli 2016 ook het Jaguar dealerschap voor de regio Limburg. Jaguar dealer Demandt gaat door deze verandering per 16 juli 2016 verder als ‘erkend reparateur’ voor Jaguar en Land Rover. De sales activiteiten lopen voor Demandt per 15 juli 2016 ten einde.

De Uiver zal de nieuw verkregen Jaguar activiteiten tijdelijk in het huidige pand aan de Provinciale Weg Noord 84-87 gaan onderbrengen. In de toekomst gaat De Uiver haar activiteiten onderbrengen in een volledig nieuw pand, welke geheel zal voldoen aan het Jaguar Land Rover Arch-Concept.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

De Uiver wordt Jaguar Land Rover dealer in Limburg - Automobielmanagement.nl

De Uiver wordt Jaguar Land Rover dealer in Limburg

Jaguar Land Rover past haar dealernetwerk aan in Limburg. De wijzigingen in het dealernetwerk zijn het directe gevolg van de wereldwijde Dual Brand strategie van Jaguar Land Rover om haar premium merken beide onder één dak aan te bieden.

Land Rover dealer De Uiver krijgt per 16 juli 2016 ook het Jaguar dealerschap voor de regio Limburg. Jaguar dealer Demandt gaat door deze verandering per 16 juli 2016 verder als ‘erkend reparateur’ voor Jaguar en Land Rover. De sales activiteiten lopen voor Demandt per 15 juli 2016 ten einde.

De Uiver zal de nieuw verkregen Jaguar activiteiten tijdelijk in het huidige pand aan de Provinciale Weg Noord 84-87 gaan onderbrengen. In de toekomst gaat De Uiver haar activiteiten onderbrengen in een volledig nieuw pand, welke geheel zal voldoen aan het Jaguar Land Rover Arch-Concept.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding