Van Mossel koopt drie Ford-vestigingen van Tigchelaar

Het van oorsprong Waalwijkse autobedrijf Van Mossel neemt drie Ford-garages over in Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk.

Het gaat om de autodealers van Ford Tigchelaar, die verwikkeld zijn in een reorganisatie. Van Mossel Automotive Groep, zoals de op twee na grootste dealerholding van Nederland voluit heet, maakte geen financiële details bekend.

Met de overname per 1 oktober heeft Van Mossel straks zestig vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Alle medewerkers van de drie bedrijven, die onder de naam ‘Van Mossel Ford’ verder gaan, zullen meeverhuizen naar de nieuwe eigenaar.

Het bedrijf telt na de overname bijna 1.100 medewerkers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Mossel koopt drie Ford-vestigingen van Tigchelaar - Automobielmanagement.nl

Van Mossel koopt drie Ford-vestigingen van Tigchelaar

Het van oorsprong Waalwijkse autobedrijf Van Mossel neemt drie Ford-garages over in Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk.

Het gaat om de autodealers van Ford Tigchelaar, die verwikkeld zijn in een reorganisatie. Van Mossel Automotive Groep, zoals de op twee na grootste dealerholding van Nederland voluit heet, maakte geen financiële details bekend.

Met de overname per 1 oktober heeft Van Mossel straks zestig vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Alle medewerkers van de drie bedrijven, die onder de naam ‘Van Mossel Ford’ verder gaan, zullen meeverhuizen naar de nieuwe eigenaar.

Het bedrijf telt na de overname bijna 1.100 medewerkers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding