Citroën Amsterdam naar Van Mossel

Per 6 november neemt de Van Mossel Automotive Groep Citroën Amsterdam over van Citroën Nederland.

Citroën Amsterdam naar Van Mossel Automotive Groep

Door deze overname breidt de Van Mossel Automotive Groep haar merkenpalet uit tot 10 merken. Na de overname zal de vestiging verder gaan onder de naam Van Mossel Citroën Amsterdam. Deze vestiging blijft onveranderd haar activiteiten uitvoeren vanuit de Pieter Braaijweg in Amsterdam-Duivendrecht, inclusief de activiteiten van de DS Store.

Groei en synergie

De Franse autofabrikant PSA Peugeot Citroën (‘PSA’) zag kansen voor het eigen dealerbedrijf in Amsterdam om op te gaan in een zelfstandige dealergroep. Citroën Amsterdam is de laatste vestiging in Nederland die nog onder eigen beheer viel.

Citroën Amsterdam naar Van Mossel - Automobielmanagement.nl

Citroën Amsterdam naar Van Mossel

Per 6 november neemt de Van Mossel Automotive Groep Citroën Amsterdam over van Citroën Nederland.

Citroën Amsterdam naar Van Mossel Automotive Groep

Door deze overname breidt de Van Mossel Automotive Groep haar merkenpalet uit tot 10 merken. Na de overname zal de vestiging verder gaan onder de naam Van Mossel Citroën Amsterdam. Deze vestiging blijft onveranderd haar activiteiten uitvoeren vanuit de Pieter Braaijweg in Amsterdam-Duivendrecht, inclusief de activiteiten van de DS Store.

Groei en synergie

De Franse autofabrikant PSA Peugeot Citroën (‘PSA’) zag kansen voor het eigen dealerbedrijf in Amsterdam om op te gaan in een zelfstandige dealergroep. Citroën Amsterdam is de laatste vestiging in Nederland die nog onder eigen beheer viel.