Scherpe werkplaatstarieven voor oudere Porsche-modellen

Eigenaren van een oudere Porsche 911 (997), Boxster of Cayman (987) of Cayenne (E1) kunnen met onmiddellijke ingang rekenen op aangescherpte werkplaatsuurtarieven bij de Nederlandse Porsche Centra.

Scherpe werkplaatstarieven voor oudere Porsche-modellen

Hierdoor wordt het voor de berijders van deze modellen aantrekkelijker om hun auto door de officiële dealer te laten onderhouden, en daarmee de waarde van hun trotse bezit optimaal te behouden. Porsche geeft hiermee een vervolg aan de ‘Decided by Drivers’-campagne van vorig jaar, toen 997-rijders zelf mochten bepalen wat zij een reëel bedrag vonden voor groot onderhoud aan hun auto bij de officiële Porsche-dealer.

In 2016 stelde Porsche een eenvoudige vraag aan de eigenaren van een 911 (type 997): wat is een redelijke prijs voor groot onderhoud van uw auto? De gemiddelde prijs die daaruit voortkwam, werd vervolgens een jaar lang door alle Porsche Centra gehanteerd. Porsche geeft nu een vervolg aan de actie door de werkplaatsuurtarieven voor de 911 (type 997), de Boxster en Cayman (987) en de Cayenne (E1) blijvend te verlagen met circa 20 procent. Dit werkt door in alle werkzaamheden. Een grote onderhoudsbeurt voor deze modellen wordt bijvoorbeeld ruim € 100 voordeliger. Berijders van bovengenoemde modellen die onderhoud en/of andere werkzaamheden laten verrichten, profiteren automatisch van de nieuwe tarieven.

Officieel onderhoud is waardebehoud

Onderhoud bij de officiële Porsche-dealer heeft belangrijke voordelen zoals de expertise en het vakmanschap van de technici, het werken volgens fabrieksrichtlijnen en het gebruik van uitsluitend originele onderdelen, zo laat de Porsche importeur weten. Mede daardoor is 70% van alle ooit geproduceerde Porsche nog in rijdende staat. Het originele dealerstempel in het onderhoudsboekje heeft dan ook een belangrijke toegevoegde waarde: een door de dealer onderhouden Porsche is een auto die zijn waarde behoudt.

Posj 

Scherpe werkplaatstarieven voor oudere Porsche-modellen - Automobielmanagement.nl

Scherpe werkplaatstarieven voor oudere Porsche-modellen

Eigenaren van een oudere Porsche 911 (997), Boxster of Cayman (987) of Cayenne (E1) kunnen met onmiddellijke ingang rekenen op aangescherpte werkplaatsuurtarieven bij de Nederlandse Porsche Centra.

Scherpe werkplaatstarieven voor oudere Porsche-modellen

Hierdoor wordt het voor de berijders van deze modellen aantrekkelijker om hun auto door de officiële dealer te laten onderhouden, en daarmee de waarde van hun trotse bezit optimaal te behouden. Porsche geeft hiermee een vervolg aan de ‘Decided by Drivers’-campagne van vorig jaar, toen 997-rijders zelf mochten bepalen wat zij een reëel bedrag vonden voor groot onderhoud aan hun auto bij de officiële Porsche-dealer.

In 2016 stelde Porsche een eenvoudige vraag aan de eigenaren van een 911 (type 997): wat is een redelijke prijs voor groot onderhoud van uw auto? De gemiddelde prijs die daaruit voortkwam, werd vervolgens een jaar lang door alle Porsche Centra gehanteerd. Porsche geeft nu een vervolg aan de actie door de werkplaatsuurtarieven voor de 911 (type 997), de Boxster en Cayman (987) en de Cayenne (E1) blijvend te verlagen met circa 20 procent. Dit werkt door in alle werkzaamheden. Een grote onderhoudsbeurt voor deze modellen wordt bijvoorbeeld ruim € 100 voordeliger. Berijders van bovengenoemde modellen die onderhoud en/of andere werkzaamheden laten verrichten, profiteren automatisch van de nieuwe tarieven.

Officieel onderhoud is waardebehoud

Onderhoud bij de officiële Porsche-dealer heeft belangrijke voordelen zoals de expertise en het vakmanschap van de technici, het werken volgens fabrieksrichtlijnen en het gebruik van uitsluitend originele onderdelen, zo laat de Porsche importeur weten. Mede daardoor is 70% van alle ooit geproduceerde Porsche nog in rijdende staat. Het originele dealerstempel in het onderhoudsboekje heeft dan ook een belangrijke toegevoegde waarde: een door de dealer onderhouden Porsche is een auto die zijn waarde behoudt.

Posj