De overname is tot stand gekomen in goed overleg met importeur Mazda Motor Nederland. De vestiging in Zwolle zal met het huidige team van medewerkers op de huidige locatie worden voortgezet onder de naam Freeroad Zwolle.

Freeroad is sinds 2009 Mazda-dealer en kwam in 2015 in nieuwe handen. De huidige eigenaren, automotive professional Tim Brandt, financieel expert Oscar van Veen en ondernemer Marc-Paul Brandt, hebben Freeroad Almere in korte tijd laten groeien als erkend automobielbedrijf door meer focus te leggen op klanttevredenheid, ondernemerschap en digitaal. "Wij zijn een ambitieuze mobiliteitsaanbieder en we hebben veel vertrouwen en geloof in het merk Mazda. Daarom past deze uitbreiding zeer goed in onze groeistrategie", vertelt Tim Brandt, directeur Freeroad. "De overname betekent een aanzienlijke uitbreiding van ons huidige bewerkingsgebied", vult Oscar van Veen aan, directeur Freeroad. "Met deze overname worden wij nu verantwoordelijk voor een groter deel van Midden-Nederland. Uiteraard zullen wij alle voordelen die de schaalvergroting met zich mee brengt uitrollen, maar wij hechten vooral veel waarde aan lokale betrokkenheid bij ons bewerkingsgebied."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding