Dusseldorp beste BMW dealer ter wereld

BMW dealer Dusseldorp in Apeldoorn heeft bij de uitreiking van de ‘Excellence in Sales Awards’ in München de winst gepakt in de categorie ‘Best dealer in Sales’. De vijfde editie van deze uitreiking vond plaats in gezelschap van de 36 beste BMW dealers ter wereld.

Guus van der Meulen

De ‘Excellence in Sales Awards’ kent zes categorieën, verdeeld over de zes verkoopregio’s van BMW wereldwijd. Uit deze 36 regionale winnaars werden zes winnaars gekozen, één uit elke categorie.

In totaal kwamen er drieduizend aanmeldingen uit tachtig landen binnen. Een pittige klus voor de jury, onder leiding van Ian Robertson, lid van de Raad van Bestuur.

De eerste plek voor Dusseldorp in de categorie Best dealer in Sales is dan ook een prachtige prestatie. Vestigingsdirecteur Guus van der Meulen nam de bokaal in ontvangst. "Het is een geweldige eer om wereldwijd als de nummer één BMW dealer te worden aangewezen."

De overwinning van Dusseldorp valt samen met de winst die BMW Group Nederland behaalde in de dertigste editie van het ‘Relatie Onderzoek Dealer Importeur’ (RODI) door de BOVAG. BMW Group Nederland, importeur van BMW en MINI, is door de eigen dealers met het hoogste cijfer beoordeeld: gemiddeld een 8,8.

 

Dusseldorp beste BMW dealer ter wereld - Automobielmanagement.nl

Dusseldorp beste BMW dealer ter wereld

BMW dealer Dusseldorp in Apeldoorn heeft bij de uitreiking van de ‘Excellence in Sales Awards’ in München de winst gepakt in de categorie ‘Best dealer in Sales’. De vijfde editie van deze uitreiking vond plaats in gezelschap van de 36 beste BMW dealers ter wereld.

Guus van der Meulen

De ‘Excellence in Sales Awards’ kent zes categorieën, verdeeld over de zes verkoopregio’s van BMW wereldwijd. Uit deze 36 regionale winnaars werden zes winnaars gekozen, één uit elke categorie.

In totaal kwamen er drieduizend aanmeldingen uit tachtig landen binnen. Een pittige klus voor de jury, onder leiding van Ian Robertson, lid van de Raad van Bestuur.

De eerste plek voor Dusseldorp in de categorie Best dealer in Sales is dan ook een prachtige prestatie. Vestigingsdirecteur Guus van der Meulen nam de bokaal in ontvangst. "Het is een geweldige eer om wereldwijd als de nummer één BMW dealer te worden aangewezen."

De overwinning van Dusseldorp valt samen met de winst die BMW Group Nederland behaalde in de dertigste editie van het ‘Relatie Onderzoek Dealer Importeur’ (RODI) door de BOVAG. BMW Group Nederland, importeur van BMW en MINI, is door de eigen dealers met het hoogste cijfer beoordeeld: gemiddeld een 8,8.