De samenwerking tussen Wensink en Autorola is gestart in 2012 voor de handelsauto’s van alle merkdealer vestigingen. Op jaarbasis worden er sindsdien rond de 1000 auto’s verkocht van Wensink via Autorola. Er zullen naar verwachting rond de 250 budget auto’s extra geveild gaan worden voor de Euroselectie vestigingen.

Hoogste bieder is koper 

De budget auto’s worden ondergebracht in een aparte Wensink Budget veiling waar bovendien zonder minimumprijs wordt geveild: de hoogste bieder is altijd koper! Veilen op deze wijze doet Autorola al 10 jaar. Kopers willen graag hun tijd daar besteden, waar de kans het grootste is dat zij auto’s kunnen kopen. Door te veilen zonder minimumprijzen is het voor kopers zeker dat zij auto’s kunnen bijkopen.

Sales Manager Joost Leisink van Wensink Automotive: "Wij zijn tevreden over de werkwijze van Autorola en verwachten dat we met deze uitbreiding in onze samenwerking onze resultaten voor de budgetauto’s nog verder gaan verbeteren".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding