Geba Auto was officieel Land Rover dealer en al jaren het vertrouwde gezicht voor Land Rovers in regio Groningen, Friesland en Drenthe. Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep: "Door de toevoeging van deze vestiging aan ons autobedrijf bevinden we ons voortaan op drie strategische locaties in Drenthe, Overijssel en Gelderland met de merken Jaguar en Land Rover. We zijn verheugd te kunnen melden dat we naast het mooie merk Land Rover ook direct het merk Jaguar mogen gaan voeren vanuit deze vestiging. Wij zijn zeer trots om hiermee aan de slag te gaan."

Passie voor auto’s 

Eric Berkhof vervolgt: "Als ambitieus en internationaal georiënteerd familiebedrijf geloven wij sterk in synergie en krachtenbundeling, waarbij we onze klanten het totale gamma in automobiliteit kunnen bieden. De vestiging zelf kent een bekwame groep vakmensen met relevante ervaring. En, zeker niet onbelangrijk: zij hebben passie voor."

‘In goede handen’

De huidige Algemeen Directeur van Geba Auto, Mattijn Gelissen, onderschrijft de krachtenbundeling: "Ik ben verheugd te kunnen melden dat ik mijn bedrijf kan overdragen aan Van Mossel Automotive Groep; ik weet zeker dat mijn geweldige team in goede handen is. De klanten blijven verzekerd van de service en klantgerichtheid temeer omdat het volledige team zal blijven."

Eric Berkhof vult aan: "Uiteraard zijn wij Mattijn Gelissen en zijn vader Anton dankbaar voor het goede ondernemerschap tijdens het ruim 43 jaar durende dealerschap van Land Rover. Mede hierdoor zijn wij overtuigd van de continuïteit van dit mooie bedrijf."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding