Louwman Exclusive verkozen tot beste Morgan-dealer van Europa

Louwman Exclusive in Utrecht is door de fabrikant van de nogal traditionele sportwagens uit het Verenigd Koninkrijk uitgeroepen tot beste Europese Morgan-dealer van het jaar.

Louwman Exclusive verkozen tot beste Morgan-dealer van Europa

De titel wordt elk jaar uitgereikt in vier categorieën: beste dealer van Engeland, Europa, VS en de rest van de wereld. De organisatie roemt niet alleen de fors gestegen verkoop van nieuwe Morgans door het autobedrijf, ook de uitstekende aftersales en grote aandacht voor de beleving rond het merk waren punten waarop de Utrechtse dealer de titel binnensleepte. Het bedrijf wist 28 Europese Morgan-dealers voor te blijven.

Trots

Wouter Dekker, brand manager, was verrast en vereerd toen hij onverwachts tijdens een dealerbijeenkomst te horen kreeg dat zijn werkgever tot Morgan European Dealer of the Year werd uitgeroepen: "We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan het creëren van de juiste sfeer rond het meest eigenwijze merk in onze showroom. Dat betekent een unieke collectie nieuwe en gebruikte Morgans, de juiste accessoires en veel aandacht voor de nieuwe en ervaren Morgan-liefhebber. In de werkplaats hebben we zonder twijfel de meest ervaren Morgan-monteurs van Nederland, mannen die beschikken over een onschatbare hoeveelheid kennis op het gebied van techniek en aftersales. Verkoop, onderhoud, reparatie, restauratie en preparatie van Morgans, alles is bij ons in kundige handen. In dat kader zullen wij er alles aan doen om deze mooie titel ook in de toekomst waar te maken."

Louwman Exclusive verkozen tot beste Morgan-dealer van Europa - Automobielmanagement.nl

Louwman Exclusive verkozen tot beste Morgan-dealer van Europa

Louwman Exclusive in Utrecht is door de fabrikant van de nogal traditionele sportwagens uit het Verenigd Koninkrijk uitgeroepen tot beste Europese Morgan-dealer van het jaar.

Louwman Exclusive verkozen tot beste Morgan-dealer van Europa

De titel wordt elk jaar uitgereikt in vier categorieën: beste dealer van Engeland, Europa, VS en de rest van de wereld. De organisatie roemt niet alleen de fors gestegen verkoop van nieuwe Morgans door het autobedrijf, ook de uitstekende aftersales en grote aandacht voor de beleving rond het merk waren punten waarop de Utrechtse dealer de titel binnensleepte. Het bedrijf wist 28 Europese Morgan-dealers voor te blijven.

Trots

Wouter Dekker, brand manager, was verrast en vereerd toen hij onverwachts tijdens een dealerbijeenkomst te horen kreeg dat zijn werkgever tot Morgan European Dealer of the Year werd uitgeroepen: "We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan het creëren van de juiste sfeer rond het meest eigenwijze merk in onze showroom. Dat betekent een unieke collectie nieuwe en gebruikte Morgans, de juiste accessoires en veel aandacht voor de nieuwe en ervaren Morgan-liefhebber. In de werkplaats hebben we zonder twijfel de meest ervaren Morgan-monteurs van Nederland, mannen die beschikken over een onschatbare hoeveelheid kennis op het gebied van techniek en aftersales. Verkoop, onderhoud, reparatie, restauratie en preparatie van Morgans, alles is bij ons in kundige handen. In dat kader zullen wij er alles aan doen om deze mooie titel ook in de toekomst waar te maken."