Dealerholding Zijm neemt Hegeman groep over

Per 1 december 2017 heeft Zijm B.V. de activiteiten van Hegeman autogroep overgenomen. Het bedrijf was in Arnhem al verantwoordelijk voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. De dealeractiviteiten van Hegeman in Nijmegen betreffen de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en de activiteiten in Arnhem voor het merk ŠKODA.

Dealerholding Zijm neemt Hegeman groep over

Met de overname heeft Zijm haar werkgebied vanuit Arnhem verder uitgebreid richting Nijmegen. Deze overname past in het strategisch beleid van importeur Pon met betrekking tot haar toekomstig dealernetwerk. Dit beleid van Pon is de komende jaren gericht op een verlaging van het aantal strategische partners in Nederland voor haar merken. In 2014 nam Zijm de vestiging in Duiven al over van Dago waardoor het gebied Arnhem werd gecompleteerd. Nu was het tijd om Arnhem en Nijmegen samen te voegen.

Voor de klanten van Hegeman zal er niets veranderen aangezien ook het voltallige personeel is overgegaan. Zijm groeit door de toevoeging van de beide Hegeman vestigingen naar een organisatie van zo’n 375 medewerkers en een omzet van ruim boven de 100 miljoen.

Zijm beschikt naast de 2 vestigingen van Hegeman in Nijmegen en Arnhem al over 5 vestigingen in de regio Arnhem. In deze vestigingen vindt verkoop en onderhoud plaats van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. In totaal zal het bedrijf met de toevoeging van Hegeman jaarlijks meer dan 2.500 nieuwe auto’s gaan verkopen in de regio Arnhem en Nijmegen.

Dealerholding Zijm neemt Hegeman groep over - Automobielmanagement.nl

Dealerholding Zijm neemt Hegeman groep over

Per 1 december 2017 heeft Zijm B.V. de activiteiten van Hegeman autogroep overgenomen. Het bedrijf was in Arnhem al verantwoordelijk voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. De dealeractiviteiten van Hegeman in Nijmegen betreffen de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en de activiteiten in Arnhem voor het merk ŠKODA.

Dealerholding Zijm neemt Hegeman groep over

Met de overname heeft Zijm haar werkgebied vanuit Arnhem verder uitgebreid richting Nijmegen. Deze overname past in het strategisch beleid van importeur Pon met betrekking tot haar toekomstig dealernetwerk. Dit beleid van Pon is de komende jaren gericht op een verlaging van het aantal strategische partners in Nederland voor haar merken. In 2014 nam Zijm de vestiging in Duiven al over van Dago waardoor het gebied Arnhem werd gecompleteerd. Nu was het tijd om Arnhem en Nijmegen samen te voegen.

Voor de klanten van Hegeman zal er niets veranderen aangezien ook het voltallige personeel is overgegaan. Zijm groeit door de toevoeging van de beide Hegeman vestigingen naar een organisatie van zo’n 375 medewerkers en een omzet van ruim boven de 100 miljoen.

Zijm beschikt naast de 2 vestigingen van Hegeman in Nijmegen en Arnhem al over 5 vestigingen in de regio Arnhem. In deze vestigingen vindt verkoop en onderhoud plaats van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. In totaal zal het bedrijf met de toevoeging van Hegeman jaarlijks meer dan 2.500 nieuwe auto’s gaan verkopen in de regio Arnhem en Nijmegen.