Van Mossel vervolgt overnamepad met acquisitie Blokhuis Kia

Per 2 januari wordt de Van Mossel Automotive Groep uitgebreid met twee nieuwe Kia vestigingen. Het betreft de vestigingen Blokhuis Kia Amersfoort en Blokhuis Kia Harderwijk.

Door deze overname breidt het aantal Van Mossel Kia vestigingen zich uit tot vijf vestigingen. Na de overname gaan de vestigingen verder onder de naam Van Mossel Kia Amersfoort en Van Mossel Kia Harderwijk. Alle betrokken medewerkers treden in dienst bij de Van Mossel Automotive Groep. Zij blijven werkzaam vanuit dezelfde locaties.

Maarten den Breems zal de vestiging Harderwijk blijven aansturen. Voor de vestiging in Amersfoort zal Bas Huijzer, commercieel en operationeel directeur Van Mossel Kia, de honneurs waarnemen tot het moment van aantreden van een nieuwe vestigingsdirecteur. Vakgarage Blokhuis, gevestigd in Bunschoten-Spakenburg, blijft wel onder Autobedrijf Blokhuis bestaan. Bert-Martijn Blokhuis, voorheen vestigingsmanager Blokhuis Kia Amersfoort, zal de Vakgarage gaan aansturen. Roelof Blokhuis, de huidige DGA, gaat met pensioen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Mossel vervolgt overnamepad met acquisitie Blokhuis Kia - Automobielmanagement.nl

Van Mossel vervolgt overnamepad met acquisitie Blokhuis Kia

Per 2 januari wordt de Van Mossel Automotive Groep uitgebreid met twee nieuwe Kia vestigingen. Het betreft de vestigingen Blokhuis Kia Amersfoort en Blokhuis Kia Harderwijk.

Door deze overname breidt het aantal Van Mossel Kia vestigingen zich uit tot vijf vestigingen. Na de overname gaan de vestigingen verder onder de naam Van Mossel Kia Amersfoort en Van Mossel Kia Harderwijk. Alle betrokken medewerkers treden in dienst bij de Van Mossel Automotive Groep. Zij blijven werkzaam vanuit dezelfde locaties.

Maarten den Breems zal de vestiging Harderwijk blijven aansturen. Voor de vestiging in Amersfoort zal Bas Huijzer, commercieel en operationeel directeur Van Mossel Kia, de honneurs waarnemen tot het moment van aantreden van een nieuwe vestigingsdirecteur. Vakgarage Blokhuis, gevestigd in Bunschoten-Spakenburg, blijft wel onder Autobedrijf Blokhuis bestaan. Bert-Martijn Blokhuis, voorheen vestigingsmanager Blokhuis Kia Amersfoort, zal de Vakgarage gaan aansturen. Roelof Blokhuis, de huidige DGA, gaat met pensioen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding