Van den Udenhout en Van Mossel kopen Noordhoek Autogroep

Per 2 januari neemt Van den Udenhout de twee vestigingen Den Bosch en Oss over, Van Mossel Automotive Groep de vestigingen Tilburg en Waalwijk.

Laatstgenoemde voegt hiermee de merken Seat en Škoda nieuw toe aan het merkenpallet. Alle betrokken medewerkers zullen in dienst treden bij Van den Udenhout of Van Mossel Automotive Groep.

Familiebedrijf

Mark Bastiaansen (DGA Noordhoek Autogroep), Eric Berkhof (DGA Van Mossel Automotive Groep) en Kurt Verhees (DGA Van den Udenhout Groep) zijn tevreden over de overeenstemming die is bereikt aangaande overname van de Seat & Škoda activiteiten.

Sinds 1964 is familie Bastiaansen eigenaar van Noordhoek Autogroep. Het bedrijf staat bekend als een transparant en service-gericht familiebedrijf. Afgelopen jaren hebben we meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder twee jaar op rij ‘Best Seat dealer’ en de Škoda publieksprijs. Iets waar we vanzelfsprekend ontzettend trots op zijn en wat ons harde werken onderstreept. We hopen dit samen met Van den Udenhout en Van Mossel nog verder uit te gaan bouwen." aldus Mark Bastiaansen. Alle medewerkers blijven voor de gevoerde merken werken. De klanten zullen dus dezelfde contactpersonen behouden. Bastiaansen zelf gaat naar Van den Udenhout waar hij de verantwoording over Seat en Škoda krijgt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van den Udenhout en Van Mossel kopen Noordhoek Autogroep - Automobielmanagement.nl

Van den Udenhout en Van Mossel kopen Noordhoek Autogroep

Per 2 januari neemt Van den Udenhout de twee vestigingen Den Bosch en Oss over, Van Mossel Automotive Groep de vestigingen Tilburg en Waalwijk.

Laatstgenoemde voegt hiermee de merken Seat en Škoda nieuw toe aan het merkenpallet. Alle betrokken medewerkers zullen in dienst treden bij Van den Udenhout of Van Mossel Automotive Groep.

Familiebedrijf

Mark Bastiaansen (DGA Noordhoek Autogroep), Eric Berkhof (DGA Van Mossel Automotive Groep) en Kurt Verhees (DGA Van den Udenhout Groep) zijn tevreden over de overeenstemming die is bereikt aangaande overname van de Seat & Škoda activiteiten.

Sinds 1964 is familie Bastiaansen eigenaar van Noordhoek Autogroep. Het bedrijf staat bekend als een transparant en service-gericht familiebedrijf. Afgelopen jaren hebben we meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder twee jaar op rij ‘Best Seat dealer’ en de Škoda publieksprijs. Iets waar we vanzelfsprekend ontzettend trots op zijn en wat ons harde werken onderstreept. We hopen dit samen met Van den Udenhout en Van Mossel nog verder uit te gaan bouwen." aldus Mark Bastiaansen. Alle medewerkers blijven voor de gevoerde merken werken. De klanten zullen dus dezelfde contactpersonen behouden. Bastiaansen zelf gaat naar Van den Udenhout waar hij de verantwoording over Seat en Škoda krijgt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding