Geen ‘Belgische problemen’ bij BMW Nederland

Het dealernetwerk van BMW in Nederland is ‘zeer gezond en tevreden te noemen’. Problemen met ontevreden dealers, zoals die in België lijken te bestaan, doen zich hier dan ook niet voor.

Dat zegt hoofd communicatie Nathalie Bauters van BMW Groep Nederland in Rijswijk. Zij reageert daarmee desgevraagd op berichten in de Belgische media dat vooral kleinere BMW-dealers in dat land massaal de handdoek in de ring gooien.

Geruchten 

"Ik kan me niet uitspreken over geruchten in verband met het Belgische dealernetwerk. Voor BMW Groep Nederland ligt een goede relatie met onze dealer partners aan de basis van ons verkoopsucces. Naar aanleiding van het BOVAG Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI) werden BMW en MINI door onze eigen dealers met het hoogste cijfer beoordeeld."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Geen ‘Belgische problemen’ bij BMW Nederland - Automobielmanagement.nl

Geen ‘Belgische problemen’ bij BMW Nederland

Het dealernetwerk van BMW in Nederland is ‘zeer gezond en tevreden te noemen’. Problemen met ontevreden dealers, zoals die in België lijken te bestaan, doen zich hier dan ook niet voor.

Dat zegt hoofd communicatie Nathalie Bauters van BMW Groep Nederland in Rijswijk. Zij reageert daarmee desgevraagd op berichten in de Belgische media dat vooral kleinere BMW-dealers in dat land massaal de handdoek in de ring gooien.

Geruchten 

"Ik kan me niet uitspreken over geruchten in verband met het Belgische dealernetwerk. Voor BMW Groep Nederland ligt een goede relatie met onze dealer partners aan de basis van ons verkoopsucces. Naar aanleiding van het BOVAG Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI) werden BMW en MINI door onze eigen dealers met het hoogste cijfer beoordeeld."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding