In de nieuwe structuur is Maserati West Europe verantwoordelijk voor de activiteiten van Maserati in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en Portugal. Patrice Duclos is recent benoemd tot nieuw hoofd van de Maserati West Europe-organisatie, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. Bram Vanhengel is als country manager Benelux verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van Maserati in ons land, Quentin Muneret neemt als after sales manager de serviceactiviteiten van het merk op zich.

Momenteel is het Benelux-kantoor van Maserati West Europe nog gevestigd in Mechelen (België), maar met ingang van 1 februari 2018 neemt de onderneming zijn intrek in het Automotive Media Centre in Zellik, nabij Brussel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding