Autobedrijf Jos van Boxtel nu ook Suzuki-dealer

Met ingang van 1 februari 2018 is Autobedrijf Jos van Boxtel de nieuwe Suzuki dealer voor ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Het bedrijf was al dealer van Nissan, Kia, Toyota en Mitsubishi.

"We zijn heel blij dat we het Suzuki dealerschap kunnen toevoegen aan onze activiteiten", vertellen Gerard en Hans van Boxtel, de directie van Autobedrijf Jos van Boxtel. "De verkoop van Suzuki groeit nog steeds en daarmee is het Suzuki dealerschap een mooie aanvulling voor ons bedrijf."  

Goed vertegenwoordigd

Ted van Dam, algemeen directeur van Suzuki-importeur Nimag, zegt: "Als importeur zijn we trots dat we Autobedrijf Jos van Boxtel aan ons kunnen binden. Het bedrijf heeft immers lokaal een uitstekende staat van dienst. Betrokkenheid is de kern voor Suzuki als merk en ook daarom past Autobedrijf Jos van Boxtel bij ons. We zijn blij dat we ook in ‘s-Hertogenbosch goed vertegenwoordigd zijn en verwachten hierdoor een groei van ons merk binnen de regio."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autobedrijf Jos van Boxtel nu ook Suzuki-dealer - Automobielmanagement.nl

Autobedrijf Jos van Boxtel nu ook Suzuki-dealer

Met ingang van 1 februari 2018 is Autobedrijf Jos van Boxtel de nieuwe Suzuki dealer voor ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Het bedrijf was al dealer van Nissan, Kia, Toyota en Mitsubishi.

"We zijn heel blij dat we het Suzuki dealerschap kunnen toevoegen aan onze activiteiten", vertellen Gerard en Hans van Boxtel, de directie van Autobedrijf Jos van Boxtel. "De verkoop van Suzuki groeit nog steeds en daarmee is het Suzuki dealerschap een mooie aanvulling voor ons bedrijf."  

Goed vertegenwoordigd

Ted van Dam, algemeen directeur van Suzuki-importeur Nimag, zegt: "Als importeur zijn we trots dat we Autobedrijf Jos van Boxtel aan ons kunnen binden. Het bedrijf heeft immers lokaal een uitstekende staat van dienst. Betrokkenheid is de kern voor Suzuki als merk en ook daarom past Autobedrijf Jos van Boxtel bij ons. We zijn blij dat we ook in ‘s-Hertogenbosch goed vertegenwoordigd zijn en verwachten hierdoor een groei van ons merk binnen de regio."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding