Personenauto-activiteiten Mercedes-dealer Rogam naar Van Mossel

Per april 2018 neemt de Van Mossel Automotive Groep de Mercedes-Benz personenwagen activiteiten over van Rogam.

Van Mossel verdringt Stern in Dealerholding Top-100

Dat meldt de dealerholding vandaag in een persbericht. Momenteel ligt de overname ter goedkeuring bij de ACM. Door deze overname zullen de merken Mercedes-Benz en smart worden toegevoegd aan het huidige merkenpallet van 13 merken.

Hans van Ruiten, DGA van Rogam, zal zelf de bedrijfswagen activiteiten voortzetten. De personenwagen activiteiten zullen door Van Mossel uitgevoerd worden vanuit de vestigingen in Rotterdam (Autostrada, Charlois en Spaanse Polder) en Gouda (Moordrecht). Alle betrokken medewerkers treden in dienst bij de Van Mossel Automotive Groep en zullen werkzaam blijven vanuit dezelfde locaties.

Rogam is officieel Mercedes-Benz bedrijfs- en personenwagendealer voor de regio Groot-Rotterdam en Gouda. In 1955 zijn ze gestart met bedrijfswagens en in 2001 zijn daar ook personenwagens bij gekomen. Naast het merk Mercedes-Benz is Rogam ook dealer van de merken smart en Fuso bedrijfswagens. De Mercedes-dealer heeft in totaal zes vestigingen. De twee bedrijfswagenvestigingen in Bergschenhoek en Dordrecht zijn níet bij de overname betrokken. Voor deze vestigingen blijft alles onveranderd. De vestiging in Gouda (Moordrecht) en de vestiging in de Spaanse Polder in Rotterdam zullen zowel Van Mossel personenwagens als Rogam Bedrijfswagens huisvesten. In de twee Rotterdamse vestigingen Autostrada en Charlois vinden enkel de Van Mossel Mercedes-Benz personenwagen activiteiten plaats.

Personenauto-activiteiten Mercedes-dealer Rogam naar Van Mossel - Automobielmanagement.nl

Personenauto-activiteiten Mercedes-dealer Rogam naar Van Mossel

Per april 2018 neemt de Van Mossel Automotive Groep de Mercedes-Benz personenwagen activiteiten over van Rogam.

Van Mossel verdringt Stern in Dealerholding Top-100

Dat meldt de dealerholding vandaag in een persbericht. Momenteel ligt de overname ter goedkeuring bij de ACM. Door deze overname zullen de merken Mercedes-Benz en smart worden toegevoegd aan het huidige merkenpallet van 13 merken.

Hans van Ruiten, DGA van Rogam, zal zelf de bedrijfswagen activiteiten voortzetten. De personenwagen activiteiten zullen door Van Mossel uitgevoerd worden vanuit de vestigingen in Rotterdam (Autostrada, Charlois en Spaanse Polder) en Gouda (Moordrecht). Alle betrokken medewerkers treden in dienst bij de Van Mossel Automotive Groep en zullen werkzaam blijven vanuit dezelfde locaties.

Rogam is officieel Mercedes-Benz bedrijfs- en personenwagendealer voor de regio Groot-Rotterdam en Gouda. In 1955 zijn ze gestart met bedrijfswagens en in 2001 zijn daar ook personenwagens bij gekomen. Naast het merk Mercedes-Benz is Rogam ook dealer van de merken smart en Fuso bedrijfswagens. De Mercedes-dealer heeft in totaal zes vestigingen. De twee bedrijfswagenvestigingen in Bergschenhoek en Dordrecht zijn níet bij de overname betrokken. Voor deze vestigingen blijft alles onveranderd. De vestiging in Gouda (Moordrecht) en de vestiging in de Spaanse Polder in Rotterdam zullen zowel Van Mossel personenwagens als Rogam Bedrijfswagens huisvesten. In de twee Rotterdamse vestigingen Autostrada en Charlois vinden enkel de Van Mossel Mercedes-Benz personenwagen activiteiten plaats.