Opel kopen bij de Peugeot dealer

Dealers van Peugeot zouden graag ook Opel gaan verkopen, en andersom.

Opel kopen bij de Peugeot dealer

Dat is in ieder geval het geval in Groot-Brittannië waar directeur David Peel van Peugeot UK stelt ‘dat hij al door verschillende dealers is benaderd’. Volgens Peel, zelf vroeger Peugeot dealer, zou Peugeot ‘wel gek zijn’ om die kans niet aan te grijpen. "Ik maak me helemaal geen zorgen over een cross-over van die merken in de showroom. We doen dat toch ook al met Citroën. Het is eigenlijk niet anders dan dat je een Opel dealer vlak tegenover je krijgt.

Voordelen 

Het voordeel is dat je hopelijk meer auto’s kunt verkopen zonder hogere overheadkosten. Waar ik me meer zorgen over maakt is dat al die klanten wel voor je deur moeten kunnen parkeren." Volgens Peel is er ook een aantal Britse Vauxhall (bij ons Opel) dealers die hier mogelijkheden zien. "Maar zij doen dat via hun eigen netwerk. Wij werken echter wel steeds nauwer met elkaar samen om de verdere ontwikkelingen uit te werken."

Opel kopen bij de Peugeot dealer - Automobielmanagement.nl

Opel kopen bij de Peugeot dealer

Dealers van Peugeot zouden graag ook Opel gaan verkopen, en andersom.

Opel kopen bij de Peugeot dealer

Dat is in ieder geval het geval in Groot-Brittannië waar directeur David Peel van Peugeot UK stelt ‘dat hij al door verschillende dealers is benaderd’. Volgens Peel, zelf vroeger Peugeot dealer, zou Peugeot ‘wel gek zijn’ om die kans niet aan te grijpen. "Ik maak me helemaal geen zorgen over een cross-over van die merken in de showroom. We doen dat toch ook al met Citroën. Het is eigenlijk niet anders dan dat je een Opel dealer vlak tegenover je krijgt.

Voordelen 

Het voordeel is dat je hopelijk meer auto’s kunt verkopen zonder hogere overheadkosten. Waar ik me meer zorgen over maakt is dat al die klanten wel voor je deur moeten kunnen parkeren." Volgens Peel is er ook een aantal Britse Vauxhall (bij ons Opel) dealers die hier mogelijkheden zien. "Maar zij doen dat via hun eigen netwerk. Wij werken echter wel steeds nauwer met elkaar samen om de verdere ontwikkelingen uit te werken."