Geïnteresseerden kunnen in Leusden terecht voor de aankoop van een klassieke Porsche in topconditie en eigenaren van een Porsche Classic kunnen rekenen op de beste zorg voor hun auto: van onderhoud en reparatie tot en met complete restauratie. De Classic passie van Porsche Centrum Leusden komt bovendien tot uiting in de organisatie van speciale evenementen voor eigenaren en fans van klassieke Porsches.

Porsche Classic Partner Leusden biedt mede dankzij het speciale Porsche Classic plateau de beleving die bij de luchtgekoelde modellen van het merk past. Hier worden altijd diverse classics getoond en zijn er voor geïnteresseerden volop mogelijkheden om zich in de wereld van Porsche Classic te verdiepen. Onder meer korte films, boeken, brochures en andere materialen maken het mogelijk om de complete modelhistorie te ontdekken en in de geschiedenis van het merk te duiken. Om de eigenaren van klassieke Porsches samen hun passie te laten beleven, zet Porsche Classic Partner Leusden bovendien in op de organisatie van speciale Classic evenementen, waaronder toerritten en (technische) workshops.