Louwman aangesteld als dealer en servicepartner Streetscooter

Louwman Group is officieel dealer- en servicepartner geworden van Streetscooter voor de Nederlandse markt. Streetscooter is een fabrikant van volledig elektrische bedrijfswagens in Duitsland.

Louwman Group werkt aan een verbreding en verduurzaming van haar portefeuille en ziet de elektrisch aangedreven bestelauto als de perfecte aanvulling op het reeds bestaande assortiment waarmee aan de groeiende zakelijke marktvraag kan worden voldaan. De bestelauto is een onderdeel van Deutsche Post DHL Group, dat in eigen regie in Duitsland deze bedrijfswagen ontwikkelde

Emissievrije, stedelijke mobiliteit

De elektrische bedrijfswagens van Streetscooter zijn perfect afgestemd op het gebruik in stedelijke gebieden waar de luchtkwaliteit onder druk staat en waar milieuzones steeds gebruikelijker worden. De ‘total cost of ownership’ is volgens Louwman ook zeer gunstig.

Eric Louwman, president Louwman Group: "De elektrische bedrijfswagens van Streetscooter zullen om te beginnen worden verkocht vanuit showrooms in Amsterdam en Veghel. Voor service kunnen gebruikers terecht bij meerdere locaties in Nederland. De groep streeft naar een landelijk dekkend netwerk met een shop-in-shop-formule binnen de Louwman Group, waarbij de focus ligt op de zakelijke markt."

 

Louwman aangesteld als dealer en servicepartner Streetscooter - Automobielmanagement.nl

Louwman aangesteld als dealer en servicepartner Streetscooter

Louwman Group is officieel dealer- en servicepartner geworden van Streetscooter voor de Nederlandse markt. Streetscooter is een fabrikant van volledig elektrische bedrijfswagens in Duitsland.

Louwman Group werkt aan een verbreding en verduurzaming van haar portefeuille en ziet de elektrisch aangedreven bestelauto als de perfecte aanvulling op het reeds bestaande assortiment waarmee aan de groeiende zakelijke marktvraag kan worden voldaan. De bestelauto is een onderdeel van Deutsche Post DHL Group, dat in eigen regie in Duitsland deze bedrijfswagen ontwikkelde

Emissievrije, stedelijke mobiliteit

De elektrische bedrijfswagens van Streetscooter zijn perfect afgestemd op het gebruik in stedelijke gebieden waar de luchtkwaliteit onder druk staat en waar milieuzones steeds gebruikelijker worden. De ‘total cost of ownership’ is volgens Louwman ook zeer gunstig.

Eric Louwman, president Louwman Group: "De elektrische bedrijfswagens van Streetscooter zullen om te beginnen worden verkocht vanuit showrooms in Amsterdam en Veghel. Voor service kunnen gebruikers terecht bij meerdere locaties in Nederland. De groep streeft naar een landelijk dekkend netwerk met een shop-in-shop-formule binnen de Louwman Group, waarbij de focus ligt op de zakelijke markt."